Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karembeu a Kadoche: Krvavá bitka pre Adrianu!

„Gérardova prítomnosť je pre mňa dôležitá,“ prezradila pred časom Adriana. Zobraziť galériu (10)
„Gérardova prítomnosť je pre mňa dôležitá,“ prezradila pred časom Adriana.

BRATISLAVA - Zdá sa, že v manželstve Adriany Sklenaříkovej (36) a Christiana Karembeua (36) to naozaj škrípe! A môže za to francúzsky filmový producent Gérard Kadoche (42).

Po tom, ako paparazzi nachytali dvojicu v chúlostivej situácii v aute, sa o Adrianinho priateľa začal zaujímať aj samotný manžel topmodelky Karembeu (36). Tomu nedávno praskli nervy a svojho soka fyzicky napadol. Čo sa v skutočnosti medzi „Sklenaříkovcami“ deje?

Christian Karembeu svoju krásnu manželku Adrianu zrejme stále miluje a je schopný sa pre ňu aj pobiť. Keď sa temperamentný futbalista dozvedel o aférke s filmovým producentom Gérardom Kadochem, počkal si ho v jednej z parížskych ulíc a... „Christian vtrhol Gérardovi do auta a jednu mu vrazil. Ten si to však nenechal, úder mu vrátil, a to dokonca oceľovým boxerom, takže Karembeu mal na tvári poriadne monokle,“ opisuje situáciu Gérardov kamarát Pascal Fernandez (40), ktorý mal všetko vidieť na vlastné oči.

Krvavú bitku zaregistrovala aj francúzska tlač. Le Parisien priniesol pod titulkom Bývalý majster sveta vo futbale dostal k. o. informácie, že Christian mal na bitku osobné dôvody. Krátko po tom však musel privolať pohotovosť, ktorá ho ošetrila a vzápätí išiel incident oznámiť na policajný komisariát.

Slávna topmodelka sa netají tým, že sa s Gérardom Kadochem pozná. "Radi sa s Gérardom prechádzame, trávime spoločné víkendy, je to skvelý kamarát a mám ho rada. Celý čas sa s ním zabávam a jeho prítomnosť je pre mňa dôležitá, z čoho plynie veľa klebiet. Ale je to môj súkromný život. Zdá sa, že mám veľa priateľov - mužov a čo?“ vyhlásila nedávno Adriana pre istý francúzsky magazín. Milenecký vzťah s producentom však popiera.

Informácie, že topmodelka si pred Vianocami zbalila veci a svojho muža opustila, nie sú podľa Sklenaříkovej manažéra Mira Šimoniča pravdivé: „Nechápem, kto mohol niečo také vymyslieť a šíriť.“

V Paríži je už v súčasnosti pri Adriane aj jej mama Zlatica, ktorá za ňou pricestovala včera a vo Francúzsku sa chystá stráviť aj Vianoce. Za dcérou odletela deň po tom, ako poprela dcérine problémy s manželom: „O Adrianiných problémoch nič neviem a o tom, že by sa mala odsťahovať od manžela, už vôbec nie.“ Topmodelka sa včera celý deň venovala pracovným povinnostiam.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu