Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lakomý právnik: Hluchej dcére nepomohol, frajerku dotoval!

Schacter sa so svojou mladou milenkou medzičasom rozišiel, prsteň mu údajne vrátila
Schacter sa so svojou mladou milenkou medzičasom rozišiel, prsteň mu údajne vrátila

NEW YORK - Právnik, ktorý finančnou núdzou rozhodne netrpí, sa môže hanbiť. Jeho dcéra ho totiž poprosila, aby zaplatil za elektronické zariadenie, ktoré by jej umožnilo lepšie počuť. Ira Schacter to však odmietol. S kúpou diamantového prsteňa za 215-tisíc dolárov (159 300 eur) pre svoju mladú priateľku však žiadny problém nemal.

Dievčaťu vraj po jej matke, s ktorou sa rozvádza, odkázal, že "nie je žiadny bankomat, ale otec". A to i napriek tomu, že dcéra Arielle (17) je prakticky hluchá a načúvacie zariadenie potrebuje k tomu, aby mohla viesť normálny život.

Rozhadzovať peniaze mu však vôbec nevadilo, pokiaľ išlo o jeho bývalú snúbenicu Lace Rose Alleniusovú (26). Podľa svojej, čoskoro už bývalej, manželky Janice (49) jej kupoval drahé dary vrátane šperkov a luxusného oblečenia.

Súd pritom Irovi už minulý rok uložil povinnosť, že dcére musí preplácať všetky výdaje spojené so zdravotnou starostlivosťou. Svoje záväzky si však očividne neplní. Podľa Janice sa chce týmto spôsobom pomstiť práve jej. "Vysvetlí mi niekto, čo je to za otca, ktorý milenke kúpi hriešne drahý prsteň a dcére odmieta uhradiť niečo, čo nutne potrebuje k životu?," povedala pre denník New York Post.

Zdravotná pomôcka by Schactera vyšla na v prepočte 8890 eur, čo je pre zámožného právnika pracujúceho pre jednu z najstarších právnických firiem v Spojených štátoch zanedbateľná čiastka. Treba však dodať, že nazvať Ira lakomcom asi nie je celkom na mieste. Okrem toho, že žene každý mesiac platí 60-tisíc dolárov (44-tisíc eur), taktiež uhrádza svojim dvom deťom školné.

Toto vás čaká, keď zbalíte o polovicu mladšiu ženu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu