Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tajný výlet prezradený! Madonna trávi prvé dni roku na luxusnej dovolenke v Indii

Madonna s manželom Guyom Ritchiem (v šiltovke) prenasledovaní davom v Bombaji. Zobraziť galériu (16)
Madonna s manželom Guyom Ritchiem (v šiltovke) prenasledovaní davom v Bombaji. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Madonna si chcela vyhodiť z kopýtka a užiť trochu anonymnej radosti bez záujmu médií. Jej luxusný výlet do Indie bol ale hneď na začiatku prezradený a všade na ňu teraz číhajú novinári.

Popová kráľovná je neuveriteľne nahnevaná - len ubytovanie, súkromné lietadlo a plány ju stáli v prepočte viac ako 4 milióny korún. Speváčka s manželom Guyom Ritchiem dokonca zrušila výlet do púštneho mesta Džajsalmeru. Jej supertajná výprava totiž bola prezradená. Na Silvestra sa však so všetkými tromi potomkami a piatimi priateľmi takmer nepozorovaní zvládli výlet z Maledív do historického modrého mesta Džodpúru.

Rodina je ubytovaná údajne v Džajpúre, kde mala minulý rok svadbu Elizabeth Hurley a Arun Nayar. Speváčka tam v luxusnom hoteli Ummed Bhan Palace platí za noc dve tisíc libier, v prepočte teda asi 90 tisíc korún.

„Madonna zorganizovala výlet potom, čo sa dozvedela, že jej adopcia malého Davida bola schválená. Povedala svojim zamestnancom, že peniaze nehrajú žiadnu rolu pri pobyte a hotel sa tak snaží splniť v maximálnej miere každý jej rozmar," prezradil zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu