Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Štaidl to vzdal, Arthur ostane Bartošovej

Malý Artur ostane pri svojej mame.
Malý Artur ostane pri svojej mame.

PRAHA - Konečne si môže vydýchnuť! Speváčka Iveta Bartošová (41) o svojho 10-ročného syna Artura nepríde. Jeho otec a hudobník Ladislav Štaidl (62) sa rozhodol stiahnuť návrh na zverenie Artura do starostlivosti.

„Došlo k mimosúdnej dohode. Som rada, že sme sa ako rodičia dokázali dohodnúť. Je to v záujme syna,“ hovorí šťastná speváčka.

Boj o syna sa rozhorel ešte v čase, keď bola Iveta v psychiatrickej liečebni. Ladislav Štaidl chcel dostať Artura do opatery. Nedal si servítku pred ústa a pred médiami sa vyjadroval, že jeho syn pod vedením Bartošovej pustne a stáva sa z neho schizofrenik. Vraj ako piatak nevie vybrané slová ani násobilku a vymeškáva vyučovanie v škole. Dokonca sa domnieval, že v trinástich rokoch sa z Artura môže stať narkoman.

Štaidl však teraz náhle zmenil názor a rozhodnutia dostať syna do starostlivosti sa vzdal. Bartošová tak kvôli Arturovi nemusela ani raz prísť na súd a všetky predchádzajúce nechutné ťahanice sa týmto rozhodnutím zrejme skončili.

Aké zažívala speváčka pocity, keď hrozilo, že sa bude musieť o syna handrkovať pred súdom? „Bolo mi to skôr ľúto. Dávam prednosť dohode, samozrejme, pokiaľ je možná,“ zdôverila sa Bartošová. Na otázku, či by po všetkých tých drastických skúsenostiach chcela ďalšie dieťa, Iveta zareagovala: „Mám teraz iné starosti. Artur by bračeka chcel, ale niečo iné je chcieť a niečo iné dostať.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu