Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Marianna Ďurianová: Tajné zábery z Ordinácie

Kráska z Televíznych novín sa na pľaci cítila výborne. Zobraziť galériu (3)
Kráska z Televíznych novín sa na pľaci cítila výborne.

BRATISLAVA – Po tom, čo sa Markíze podarilo utajiť hereckú skúšku Marianny Ďurianovej (30) pre Ordináciu v ružovej záhrade, stalo sa tak takmer aj s jej jediným nakrúcacím dňom.

Zdá sa, že televízia si svoju novú hereckú hviezdu stráži ako oko v hlave. Nik z nepovolaných včera nesmel vidieť, ako to Ďurianovej v skutočnosti na pľaci išlo. Novému Času sa však podarilo získať tajné zábery moderátorky – herečky aj vyjadrenia jej jediného hereckého kolegu Luboša Kostelného.

Moderátorkin herecký deň prišiel práve včera. Blondínka sa do bratislavskej časti Rača, kde stoja ateliéry, dostavila o jednej hodine popoludní. O hodinu neskôr už padla prvá klapka. A to sa ešte večer pred nakrúcaním stihla zabaviť na jednej z bratislavských párty. Práve to malo Marianne nakoniec sťažiť nakrúcanie, keďže na večierku sa len tak-tak stihla vyhnúť exmilencovi Novotnému. Aby však vychádzajúcu hereckú hviezdu nikto nevidel rozladenú, na pľaci bola dokonale izolovaná. Pozrieť sa na jej výkon okrem ľudí zo štábu a jedného hereckého kolegu nemohol nik. Na pľaci sa však už Ďurianová zachovala podľa očitých svedkov ako stopercentná profesionálka. „S výkonom Marianny som naozaj spokojná. Musím povedať, že je veľmi prirodzená,“ nešetrila chválou režisérka Marta Ferencová.

Marianna Ďurianová: Tajné zábery
Zobraziť galériu (3)


Účinkovaniu Ďurianovej v seriáli však predchádzalo niekoľko nepríjemností, vrátane ohláseného odchodu Zuzany Fialovej. Pošuškávalo sa, že moderátorke sa dokonca deň pred nakrúcaním málil honorár. Aj včera boli herci z jej prítomnosti nervózni. V kuloároch sa dokonca hovorilo, že Mariannin herecký kolega Kostelný (26) bol pri nakrúcaní v takých rozpakoch, že sa mýlil viac ako obvykle. Na neskúsenú herečku však ani on nešetril chválospevmi. „Tí, čo jej prajú aj neprajú, budú podľa mňa milo prekvapení. Je veľmi príjemná a hrá to veľmi pekne. Texty dokonca vedela lepšie než ja,“ priznal nakoniec.

Marianna Ďurianová: Tajné zábery
Zobraziť galériu (3)


Samotná Ďurianová napokon priznala trému, ktorá však pred kamerami opadla: „Musím povedať, že najnáročnejšie bolo vžiť sa do situácie, ktorú našťastie neprežívam, teda starosť o chorú matku.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu