Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Natalie Portman sa nikdy nevydá

Natalie Portman Zobraziť galériu (12)
Natalie Portman (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Herečke Natalii Portman neodolal mladý Rothschild, kolegovia Jude Law či Gael García Bernal a momentálne ju obdarúva láskou obchodník s módou Nathan Bogle.

Rovnako ako jeho predchodcovia sa ale musí zmieriť s faktom, že hviezdu Goyových prízrakov nikdy nebude môcť požiadať o ruku. Natalie manželskému inštitútu neverí, lebo nemá v dnešnom svete údajne žiadnu hodnotu. Rozviesť sa je údajne totiž mnohokrát rovnako jednoduché ako tento zväzok uzavrieť.

„Nie som presvedčená o význame manželstva. Rozvody sú veľmi jednoduché a fakt, že gayovia nemôžu uzatvárať manželstvá, tomu všetkému uberá na význame. Zasvätiť sa jedinej osobe je vec posvätná,“ tvrdí dvadsaťšesťročná herečka. Portmanová neznáša pokrytectvo a bezohľadnosť. Sama sa údajne snaží žiť tak, aby čo najmenej ubližovala ľuďom a ničila svet okolo seba.

„Pokiaľ nájdeme spôsob, ako milovať život a užívať si ho bez toho, aby sme ho pustošili a ničili, to považujem za veľmi dôležité. Som vegetariánka a vždy, keď sa obliekam, som si istá, že na sebe nemám nič koženého, a mám z toho úžasný pocit,“ dodala Natalie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu