Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianovú čaká v Ordinácii dlhý dialóg a kruté Vianoce

Marianna stvárni letušku, ktorá príde do nemocnice za chorou mamou.
Marianna stvárni letušku, ktorá príde do nemocnice za chorou mamou.

BRATISLAVA - Nebude to prechádzka ružovou záhradou! Marianna Ďurianová (30) sa ako herečka v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade poriadne zapotí.

Moderátorka v ňom stvárni letušku, ktorá príde do nemocnice za chorou mamou a jej azda najťažšou scénou bude pomerne dlhý rozhovor s doktorom Juríčkom. Možno dôjde aj na spoločne strávenú noc... Nový Čas tieto detaily zistil zo scenára, ktorý unikol zo zákulisia populárneho seriálu.

Letuška Marianna Babulicová, alias Marianna Ďurianová, priletí na Slovensko krátko pred Vianocami a ponáhľa sa do nemocnice, kde je hospitalizovaná jej mama. Je unavená, pôsobí ustarane a v úvodnej scéne sa stretne s doktorom Juríčkom, ktorého hrá Ľuboš Kostelný (26).

Vzápätí ju čaká so službukonajúcim lekárom náročný dialóg, v ktorom sa ho snaží presvedčiť, aby ju nechal prespať pri chorej mame v nemocničnej izbe. „Vy mi nerozumiete. Prišla som iba na dva dni. Chcela by som s ňou ostať na izbe. Ja si tú posteľ zaplatím,“ znie asi najdlhšia replika moderátorky Televíznych novín v jej prvej seriálovej scéne. Podľa informácií Nového Času sa Ďurianová objaví vo dvoch scénach. V oboch bude jej hereckým partnerom Kostelný.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že Marianne sa napriek všetkému napokon splní jej veľký sen - a stane sa aspoň na chvíľu herečkou. „Veľmi sa teším na účinkovanie v tomto seriáli. Beriem to ako veľkú výzvu a novú skúsenosť a som naozaj vďačná za takúto príležitosť,“ dodala na margo hereckej príležitosti Ďurianová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu