Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Lucia Olešová spievala na štadióne!

Lucia potešila nielen sluch, ale aj oko futbalových fanúšikov. Zobraziť galériu (8)
Lucia potešila nielen sluch, ale aj oko futbalových fanúšikov.

ŽILINA - Hoci v SuperStar skončila, svoj sen si splnila! Semifinalistka speváckej súťaže Lucia Olešová (19) si v sobotu zaspievala pred futbalovým zápasom priamo na zelenom trávniku.

"Ten pocit bol úžasný - eufória, adrenalín! Pódium bolo obrovské, veď som spievala priamo na ihrisku," vyhŕkla rozrušená Lucia Olešová krátko po dospievaní.


Lucia Olešová zaspievala pesničku Revolution:





Mladá Bratislavčanka sa nechala počuť, že jej snom je spievať pred športovým podujatím. Jej slová počul marketingový riaditeľ MŠK Žilina, ktorý Luciu hneď kontaktoval. "Lucia vo vysielaní povedala, že by si rada zaspievala pred plným štadiónom, tak sme sa toho chytili a možno jej splníme malý sen," prezradila pre Nový Čas PR manažérka žilinských futbalistov Mária Benedeková.


O atmosfére a pocitoch z koncertu:





14. kolo Corgoň ligy, v ktorom sa stretli Slovan Bratislava a MŠK Žilina, malo tak nezvyčajný úvod. Hoci je Lucia Bratislavčanka ako vyšitá, veľká časť jej rodiny žije práve v Žiline. Atraktívnu speváčku si preto nemohol "privlastniť" ani jeden klub. Lucia radšej diplomaticky navštívila obidve šatne a zoznámila sa s hráčmi.


V šatni žilinských futbalistov:





"Nenachytala som ani jedného hráča vyzlečeného. Asi som mala prísť skôr," žartovala Lucia. Jej pieseň Revolution, ku ktorej sama zložila text aj hudbu, napokon viac naštartovala Žilinčanov, ktorí stretnutie vyhrali.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu