Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Semifinalistka Katka Smolinská: Hrozivý pád zo schodov!

Katka si najprv myslela, že noha je zlomená.
Katka si najprv myslela, že noha je zlomená. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Že by sa jej kariéra v SuperStar už skončila? Semifinalistka speváckej šou Katarína Smolinská (19) sa totiž včera popoludní nešťastne šmykla na schodoch a vážne si zranila ľavú nohu.

Za tri dni by sa však podľa oficiálneho programu mala postaviť na pódium a predviesť sa v treťom semifinálovom kole. Zvládne to?

Sympatická blondínka si ľavý členok zranila, keď sa ponáhľala na spevácky nácvik. „Šmykla som sa na schodoch a zranila som si ľavú nohu. Veľmi ma to zabolelo a začalo mi to rýchlo opúchať,“ opisuje hrozivé chvíle mladá speváčka.

Katku s podozrením na zlomeninu urýchlene previezli do ružinovskej nemocnice. Po vyšetreniach a röntgenových snímkach však vysvitlo, že, našťastie, noha zlomená nie je. „Je to len výron členka a vraj to za dva dni prejde,“ skonštatovala Katka.

Jedinej blondínke v SuperStar tak predčasné vypadnutie zo šou nehrozí. „Neuvažujeme o žiadnom náhradnom riešení. Katka bude pokračovať v súťaži naďalej, ak to umožní jej zdravotný stav. V prípade potreby bude spievať posediačky - na stoličke,“ povedala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu