Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Simulantka Olešová: Zo zápalu obličiek sa vyliečila za dva dni!

Takto vyzerá chorá Lucia v posteli.
Takto vyzerá chorá Lucia v posteli. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Semifinalistka SuperStar Lucia Olešová (19) má zrejme zázračnú regeneračnú schopnosť!

V piatok v noci totiž skončila v nemocnici s vysokou horúčkou a v sobotu na tom bola tak zle, že nebolo jasné, či na druhý deň vystúpi v druhom semifinálovom kole. Diagnóza znela hrozivo: zápal obličiek. V nedeľu však zázračne vyzdravela a večer už na pódiu odušu spievala.

Čo vlastne Lucii bolo? Zápal obličiek patrí medzi závažné ochorenia sprevádzané horúčkou, triaškou, bolesťami chrbta, nevoľnosťou a celkovou telesnou slabosťou. A v tom lepšom prípade sa lieči antibiotikami minimálne štrnásť dní. Nie je teda možné, aby sa z toho dlhovláska tak rýchlo vyliečila.

„Nebola taká chorá, ako sa tvárila. V poslednom čase sa o nej popísalo veľa negatívnych informácií a ona sa aspoň takto snažila zahrať na city ľudí a vzbudiť súcit,“ prezradil Novému Času zdroj zo zákulisia šou.

„Lucia mala teplotu viac ako 39 stupňov Celzia. Nemyslím si, že by to hrala,“ chráni svoju ovečku šéfka projektu Gabika Drobová. A bráni sa aj samotná Lucia: „Nevidím dôvod, prečo by som mala simulovať. Lekárska správa hovorí jasnou rečou, je tam všetko napísané. Išlo o zápal obličiek.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu