Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Marianna, bacha, nová sokyňa!

Lucia Olešová Zobraziť galériu (13)
Lucia Olešová

BRATISLAVA - Honzík Novotný (30) je, zdá sa, nepoučiteľný! Mníchovský milionár sa už dokonca „nasáčkoval“ aj do SuperStar 3.

Môže za to utajovaný milenecký vzťah, ktorý vyše roka prebieha medzi ním a semifinalistkou speváckej šou Luciou Olešovou (19). Kým obaja aktéri románik popierajú, Luciini príbuzní sa rozhodli prehovoriť. Čo na to všetko hovorí Novotného priateľka Marianna Ďurianová (29), dokáže mu odpustiť ďalší prešľap?

Záletník Novotný sa so svetlovlasou Luciou stretával už pred rokom a už vtedy sa pošuškávalo, že ich vzťah nie je len kamarátsky. Podnikateľ krásku sprevádzal na rôznych akciách, ale obaja sa tvárili, že sú len dobrí známi. Osudnej chyby sa milenci dopustili vtedy, keď si ho Lucia priviedla do vlastnej spálne a tam ich mali nachytať jej príbuzní. „Oni začali spolu paktovať vtedy, keď prebiehalo Let´s Dance. Jan vtedy spal u nej v byte. Veď ho našli u Lucky v posteli jej vlastní súrodenci,“ priznala babka mladej speváčky.

Vzťah sexi Lucie a plejboja Novotného sa však neskončil dodnes. „Veď len nedávno sa určite videli. Myslím, že práve vtedy bola jeho priateľka Marianna Ďurianová na dovolenke,“ tvrdí babička nádejnej speváčky. Samotná semifinalistka SuperStar Lucia Olešová Novému Času odkázala, že s Janom boli a sú len kamaráti. Na tejto verzii trvá aj po tom, čo sa v celej veci objavili nové skutočnosti. S Novotným sa nám skontaktovať nepodarilo. A Marianna? K utajovanému milostnému vzťahu svojho priateľa Honzíka s mladou speváčkou sa vyjadriť odmietla. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať. S novinármi som skončila. A k tejto téme už vôbec nechcem nič hovoriť,“ rázne povedala Marianna.

Už zajtra sa teda ukáže, či moderátorka nájde chuť a odvahu ísť sa pozrieť na dlho očakávaný markizácky projekt SuperStar napriek tomu, že v ňom figuruje jej údajná sokyňa.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Marianna, bacha, nová sokyňa!
Zobraziť galériu (13)
Všetko o utajovanom vzťahu Novotného a semifinalistky SuperStar čítajte v týždenníku Nový Čas Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu