Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Semifinalistka Olešová má už svoje CD aj videoklip!

Lucia Olešová zrejme prišla do SuperStar len získať fanúšikov. Zobraziť galériu (4)
Lucia Olešová zrejme prišla do SuperStar len získať fanúšikov. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Potrebuje sa len zviditeľniť! Semifinalistka Slovensko hľadá SuperStar 3 Lucia Olešová (19) má totiž pred ostatnými kolegami zo speváckej šou v hudobnom svete poriadny náskok.

V nedávnej minulosti pod menom Lusia nahrala niekoľko piesní, ktoré hrali rádiá, a k jednej skladbe nakrútila rovno videoklip! Bratislavčanka na svojom konte má dokonca už aj cédečko!

Lucia Olešová, pod umeleckým menom Lusia, nakrútila v roku 2005 spolu s poľským spevákom Máriom Szabanom videoklip k pesničke Amazing How We Soar. Lucia si v ňom zahrala dvojúlohu - bohatú slečinku a hotelovú chyžnú. Počas štvorminútovej piesne stihne predviesť štyri luxusné sexi róby.

Semifinalistka Olešová má už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

Podľa informácií Nového Času jej umelecké začiatky financoval otec. Spevácky však podľa kritikov príliš nezažiarila, miestami dokonca jej spev znie trochu falošne.

Mladá Bratislavčanka sa snaží presadiť ako speváčka už tri roky, ale bez väčšieho úspechu. Pár vystúpení v zahraničí však už absolvovala a vlani v jednom rozhovore priznala, že chodí pomerne často aj do Mníchova, kde jej majú pomôcť naštartovať kariéru. Zároveň však prezradila, že o spevácku šou SuperStar záujem nemá:

Semifinalistka Olešová má už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

„Všetci sa ma pýtajú, prečo nejdem do SuperStar, kde by som mohla získať popularitu, ale pre mňa je prioritou osobný rozvoj. Potrebovala som si vyskúšať, aké je to spievať na veľkých koncertoch, čo je to kritika a potknutie,“ hovorila pred rokom. Počas prvej série SuperStar bola dokonca ešte zásadovejšia: „Či by som sa prihlásila? Stručne - nie, lebo moja cesta viedla a vedie iným smerom...“

Zdá sa teda, že tento rok mladá speváčka svoje rozhodnutie prehodnotila, a prišla získať popularitu, ktorej sa jej zatiaľ akosi nedostalo. Čím ešte prekvapí?

Semifinalistka Olešová má už
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

ČO NA TO MARKÍZA?


„Vedeli sme o tom, že Lucia nahrala cédečko. Podľa pravidiel SuperStar však nemôže mať zmluvu s hudobným vydavateľstvom v momente, keď vstupuje do SuperStar. Takže žiadne porušenie pravidiel sa jej netýka. Aj víťaz v Česku mal predtým svoje cédečko,“ povedala šéfka projektu Gabriela Drobová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu