Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Madonna oslávi v Izraeli židovský nový rok

Madonna Zobraziť galériu (13)
Madonna

JERUZALEM - Vojaci vo Svätej zemi majú od včerajška pohotovosť. Nie však pre nepokoje v pásme Gaza, ale pre rozmary hollywoodských celebrít a Madonny. Tá sa totiž so svojimi kabalistickými priateľmi chystá osláviť židovský nový rok v Jeruzaleme.

Spolu s dvoma tisíckami pútnikov, Demi Moorovou či Donnou Karanovou sa vydá na desaťdenný Rosh Hashanah. Podľa očakávania popová kráľovná do Izraela dorazila v stredu 12. septembra súkromným lietadlom v sprievode manžela Guya Ritchieho a detí - sedemročného Rocka, adoptívneho dvojročného Davida a desaťročnej Lourdes.

Medzi ostatnými celebritami vyznávajúcimi tajnú židovskú mystiku nebude chýbať herecký manželský pár Demi Moorová a Asthon Kutcher či módna návrhárka Donna Karanová. Desaťdenný festival zahŕňa cesty po Svätej zemi, návštevu Jeruzalema či Galiley a veľa duchovných náuk.

Kabalistické centrum plánuje špeciálne oslavy v Jaffe na 16. september. Vstup majú len pozvaní hostia a študenti sekty vo veku od 21 do 35 rokov. Hovorca centra odmietol prezradiť, či sa na Idrahjaffa Mesačnej párty objaví i Madonna a jej priatelia: "Je nemožné to vedieť." Kvôli 49-ročnej speváčke však izraelská polícia vyšle do ulíc dve tisícky svojich mužov. Podľa všetkého totiž budú o život slávnych osobností usilovať izraelskí extrémisti, podľa ktorých kabalu nemôžu študovať nežidia, nieto ženy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu