Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Škandály v SuperStar 3: Čo všetko nebolo fér!

Habera na chlapcovu rečovú vadu zareagoval nevhodným smiechom. Zobraziť galériu (3)
Habera na chlapcovu rečovú vadu zareagoval nevhodným smiechom. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - V tretej sérii SuperStar sa Paľo Habera (45), Laco Lučenič (54) a Dara Rolins (34) prejavili ako neobjektívni a nespravodliví kati, ktorí majú na každého účastníka iný meter.

Porota v speváckej súťaži Slovensko hľadá SuperStar sa nikdy medzi verejnosťou netešila veľkej popularite, no toto je už priveľa!

Koktavý suťažiaci:
Minulý týždeň v sobotu sa na kastingu v Banskej Bystrici pred porotu postavil aj koktajúci Štefan Celleng. Habera na chlapcovu rečovú chybu zareagoval viac ako nevhodne - až sa zadúšal od smiechu, keď sa Štefan pokúšal zajakavo predstaviť.

Škandály v SuperStar 3:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Kauza magič:
Ukrivdení sa však mohli cítiť aj ostatní speváci, keď porota nechala postúpiť mladú slečnu rómskeho pôvodu z Tisovca len kvôli tomu, že jej spolubývajúci z internátu odmietli pred kastingom požičať magnetofón. „Za to, že ti nepožičali ten magnetofón, pôjdeš ďalej. A nemusíš ani spievať,“ oznámil jej Habera. Navyše je zarážajúce, že dievčaťu porotca Laco Lučenič priniesol nový prehrávač až do internátu.
Škandály v SuperStar 3:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Štroffekova protekcia:
A pozor! Bonbónikom bude aj sobotňajší bratislavský kasting, na ktorom sa zúčastnil aj súrodenec bývalého finalistu Ivana Štroffeka Štefan. Porota ho najskôr poslala preč, no keď zistila, kto to je, zobrala ho naspäť. Tak sa zdá, že v SuperStar tento rok vôbec netreba vedieť spievať. Stačí mať lakomých spolužiakov či známe priezvisko.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu