Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fiasko na koncerte Roba Miklu: Pred pódiom len 12 ľudí!

Mikla bol zo slabej účasti sklamaný. Zobraziť galériu (12)
Mikla bol zo slabej účasti sklamaný. (Zdroj: Nový Čas)

ŽIAR NAD HRONOM - Rodáci ho poriadne podrazili! Na koncert divokého Roba Miklu (25) a jeho skupiny v Žiari nad Hronom totiž prišla iba hŕstka ľudí. Presne dvanásť! Nečudo, že rocker, ktorý je zvyknutý na preplnené sály a festivaly, kde mu pred pódiom poskakujú tisíce fanúšikov, nedokázal skryť svoje sklamanie!

Robo si minimálnu účasť na svojom koncerte veľmi dobre uvedomoval. Inak sa ani nedalo. Veď pred pódiom v jednom žiarskom klube posedávalo len niekoľko ľudí. Inak podnik zíval prázdnotou. „Hrali sme pre dvanásťtisíc ľudí, tak teraz môžeme hrať aj pre dvanásť. Raz si hore, potom zase dole,“ konštatoval sklamaný Robo, keď pohľadom spočítal svojich fanúšikov.

Bolo však vidieť, že sa snaží a aj pred riedkym publikom odohral rovnako kvalitný koncert ako pred plnou sálou. „Škoda, že prišlo tak málo ľudí, ale som spokojný, lebo sme si dobre zahrali,“ dodal rocker, ktorý hneď po koncerte odcestoval do Bratislavy.

Podľa vlastných slov si chcel u manželky Majky „vyžehliť“ svoj najnovší alkoholický exces, počas ktorého sa dva dni neukázal doma. Zjavne ho chuť na popíjanie neprešla ani po tom, ako 22. augusta pod vplyvom alkoholu havaroval, rozbil požičané auto, ušiel z miesta nehody a prišiel o vodičák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu