Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Robo Mikla: Zhabali mu vodičák!

Robo bol včera vypovedať na polícii. A na päť mesiacov prišiel o vodičák. Zobraziť galériu (5)
Robo bol včera vypovedať na polícii. A na päť mesiacov prišiel o vodičák.

BRATISLAVA - Večný búrlivák Robo Mikla (24) má opäť problém so zákonom. Po tom, ako v stredu dopoludnia havaroval na požičanom aute, ušiel z miesta nehody a záhadne zmizol policajtom, rozhodol sa uhladiť svoje prešľapy klamstvom!

No to mu nepomohlo. Za to, že opustil miesto činu mu muži zákona na päť mesiacov zobrali vodičský preukaz.

Mikla havaroval v stredu predpoludním na striebornej fábii, ktorú mal z autopožičovne. Skončil v priekope na ceste vedúcej z bratislavskej Záhorskej Bystrice do Devínskej Novej Vsi. „Bol som odniesť cédečko do Markízy a odtiaľ som išiel do Devínskej Novej Vsi. Cesta bola vlhká, vošiel som trochu rýchlejšie do zákruty, dostal šmyk, auto sa rozkývalo a ja som skončil na poli,“ opisuje nehodu spevák.

Keď na miesto činu dorazila polícia, vinník búračky tam už nebol. A mužom zákona sa stratil na celý deň! Podľa zistení Nového Času si Mikla zavolal kamaráta, aby ho prišiel vyzdvihnúť. „Ja som chcel najskôr riešiť odťahovku a hneď potom volať policajtov. Preto som sa dal zaviezť do Záhorskej Bystrice k môjmu mechanikovi, ktorý má čísla na odťahovku,“ vysvetľuje s tým, že niekto medzitým zavolal políciu.

Prečo však mužov zákona neupovedomil sám Robo? „Vybil sa mi mobil,“ obhajuje sa rocker. Nový Čas si chcel overiť, čo je pravdy na informáciách, ktoré sú uvedené na internetovej stránke markizáckych Televíznych novín, kde sa píše: „Viacerí svedkovia potvrdili, že Mikla v to dopoludnie krátko pred nehodou hojne popíjal alkoholické nápoje vo Fajn Clube v Záhorskej Bystrici. Do Fajnu už prišiel v náladičke, zrejme po preflámovanej noci.“ Na tieto obvinenia reagoval Mikla najprv mlčaním a po následnom posúrení tému zahovoril...

Podľa ďalších zistení hľadal Mikla útočisko u kamaráta na Orave! Tam sa po celý čas ukrýval a do Bratislavy sa vrátil až včera popoludní. Dokonca bol aj na polícii, kde o čudnej havárii vypovedal. Spevák si z nehody odniesol len pár škrabancov, no požičané auto zostalo nepojazdné. A ani Mikla si chvíľu nezajazdí. Za to, že opustil miesto nehody, mu policajti na päť mesiacov zhabali vodičský preukaz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu