Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Robo Mikla zmenil výpoveď: Vypil som si!

Robo Mikla po prvý raz (23. 8. 2007) na polícii klamal. Včera to všetko napravil. Zobraziť galériu (8)
Robo Mikla po prvý raz (23. 8. 2007) na polícii klamal. Včera to všetko napravil.

BRATISLAVA - Priznal sa, že pil! Rocker Robo Mikla (24) oľutoval svoju nezodpovednosť, keď si sadol v stredu 22. augusta opitý za volant a potom havaroval medzi Záhorskou Bystricou a Devínskou Novou Vsou. Dohady, ktoré sa okolo búračky šírili, prinútili Roba vyjsť s pravdou von. Dokonca na polícii zmenil výpoveď.

Robo Mikla vypovedal na polícii vo štvrtok 23. augusta, ale vtedy polícii zamlčal dôležitý fakt, že šoféroval pod vplyvom alkoholu. Neskôr to však oľutoval: „Včera ráno som bol na polícii zmeniť výpoveď. Povedal som, že som pil a potom som si sadol za volant,“ hovorí Robo.

Spevák ešte nevie, či mu pokutu zvýšia, alebo či sa s vodičským preukazom rozlúči na dlhší čas. Ten mu policajti pôvodne odobrali na päť mesiacov pre útek z miesta nehody. „Je mi jedno, čo teraz bude. Urobil som to, aby som mal čisté svedomie,“ hovorí Mikla.

Bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová Novému Času potvrdila zmenu Miklovej výpovede: „Na polícii včera dopoludnia vypovedal vinník dopravnej nehody, ktorý sa dodatočne priznal, že pred jazdou požil alkoholické nápoje. Spisový materiál dnes postúpili na oddelenie bezpečnosti cestnej premávky, kde rozhodnú o jeho sankcii. Hrozí mu pokuta do výšky 7-tisíc korún a zákaz činnosti do jedného roka.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu