Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prvé vzbury v SuperStar: Už kydajú na porotu

Porota SuperStar 3. Zobraziť galériu (4)
Porota SuperStar 3. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - A je to tu! Nielen úsmev, radosť či slzy šťastia sú súčasťou najväčšej speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar.

Okrem napätia a smútku vyvolávali tie negatívnejšie komentáre troch členov poroty aj hnev a nadávky. Prvá vzbura sa uskutočnila na kastingu v Banskej Bystrici, kde beznádejné talenty zaútočili nielen na neľútostného kata Paľa Haberu (44) a predsedu poroty Laca Lučeniča (54), ale podali si aj sexicu Daru Rolins (35). Medzi najodvážnejšie patrili vyjadrenia tínedžerov Stana a Jána, ku ktorým sa pridala i nabrúsená Simona.

Prvé vzbury v SuperStar:
Zobraziť galériu (4)
Janko
- Povedali mi samé bludy, ako som očakával. Boli naozaj veľmi tvrdí, vôbec sa to o nich len nehovorí, je to pravda! Prišiel som sa iba pozrieť, či sú naozaj takí drastickí, ako sa javia. Sú naozaj veľmi tvrdí. Oni povedali, že neviem spievať, čo som síce vedel aj predtým, ale mohli to povedať miernejšie.


Prvé vzbury v SuperStar:
Zobraziť galériu (4)
Simona
- Som úplne rozčarovaná z Dary. Myslela som si, že ona ako žena tam bude taký kvietok, no je to pravý opak. Zhodila ma pred celým Slovenskom. Povedala totiž, že vôbec nemám talent na spev. Mne osobne sa ani Dara, ani Habera ako speváci nepáčia, takže ich názory neberiem vážne.


Prvé vzbury v SuperStar:
Zobraziť galériu (4)
Stano
- Paľo? Za otca by som ho nechcel, pretože s tou povesťou, ktorú si v rámci SuperStar vytvoril, by mi iba kazil reputáciu. A Laco mi s tou čiernou briadkou pripomína čerta, jeho sa bojím. Dara bola super, ale mohla mať väčší výstrih, aby sme sa my chlapci mali na čo pozerať.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu