Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

V najznámejšej ordinácii sa opäť pracuje!

Anina Bubáková a Ľuboš Kostelný pri nakrúcaní.
Anina Bubáková a Ľuboš Kostelný pri nakrúcaní. (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA - Prázdninové obdobie ešte trvá, no herci zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade už tvrdo zarezávajú v štúdiu a pracujú na ďalších dieloch. Objaví sa v nich aj víťazka súťaže s denníkom Nový Čas Anina Bubíková (49).

Táto svojská a temperamentná "herečka z ľudu" z obce Pata sa po prvý raz v živote zúčastnila na ozajstnom nakrúcaní. Zaujímavý herecký chlebík sa jej začal pozdávať už po dokončení prvej scény. Postava pani Zvončekovej, ktorú stvárňuje nie je zrovna zanedbateľná. Potiahne sa vo viacerých častiach a bude mať svoj vplyv na dej seriálu.

V štúdiu sme zastihli aj herca Ľuboša Kostelného, ktorý si s Aninou Bubákovou zahral v spoločnej scénke. "Má ohromnú životnú energiu, preto možno presvedčila tých, ktorí ju do seriálu vybrali," prezradil na svoju novú hereckú kolegyňu. K pôvodnej režisérskej dvojici Martin Kákoš, Marta Ferencová pribudol Miroslav Roganský, ktorý Aninin herecký debut hodnotí na výbornú. "Zo začiatku ešte veľmi prehrávala, ale potom pochopila, že herečká hrá vtedy, keď nehrá."

Anina sa vedľa Ľuboša Kostelného držala statočne a na rozdiel od svojho skúsenejšieho kolegu skoro vôbec nebreptala.
My sme boli na nakrúcaní nových častí seriálu aj s kamerou. Pozrite si pokazené zábery, prvé dojmy Aniny Bubákovej po nakrúcaní a exkluzívne len na Bleskovkách aj scénku z pripravovanej časti seriálu.

Ordinácia v ružovaj záhrade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu