Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Nešťastný Doherty: Kate, vráť sa!

Kate Moss Zobraziť galériu (15)
Kate Moss (Zdroj: keystone)

LONDÝN - Britský spevák Pete Doherty (28) nemôže zabudnúť na svoju bývalú priateľku Kate Moss (33). Necelé dva týždne po tom, ako ho poslala k vode, jej prostredníctvom novín Mirror poslal srdcervúcu výzvu. V novinách, ktoré Kate číta, ju prosí, aby ho prijala späť.

V rozhovore pre denník hovorí o Kate ako o vulgárnej a nepríjemnej hysteričke, ktorá ho často bila, a dokonca ho raz kopla do hlavy. Napriek tomu ju vraj stále miluje. Podľa neho je dôvodom ich rozchodu jej prílišná žiarlivosť. Aby sa však k nemu vrátila, musel by najprv vyriešiť svoj vzťah s parížskou umelkyňou Christine, ktorú po rozchode s Kate požiadal o ruku. Spevák priznáva, že to bolo unáhlené.

V rozhovore sa nevyhol ani svojej drogovej závislosti: pod kožu mu pred pár dňami voperovali aj druhý implantát, ktorý má zabrániť účinku drog. Spevák pri pohľade na svoju žltú pokožku a dorezané ruky pripustil, že drogy si zobrali svoju daň, a vie, že bude trvať dlho, kým sa dá dohromady. Teší ho však, že je stále v kontakte s Kate. Nedávno mu volala a do telefónu opitá spievala pieseň Moon River.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu