Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozné tajomstvo Petra Kotvalda: Podozrivý z vraždy!

Zavraždená žena viedla fanklub speváka Petra Kotvalda. Zobraziť galériu (3)
Zavraždená žena viedla fanklub speváka Petra Kotvalda. (Zdroj: BLESK)

PRAHA – Strašné tajomstvo až dosiaľ ťažilo Petra Kotvalda (48)! Jeden z najpopulárnejších českých spevákov bol pred rokmi podozrivý z vraždy!

Krutá tragédia, ktorej aktérom sa Kotvald stal úplnou náhodou, pripravila o matku vtedy niekoľkomesačné dievčatko. Sám spevák sa nikdy nedozvedel, kto bol vrahom 18-ročnej ženy, jeho blízkej spolupracovníčky Zlatky. Rád by však jej dcérku, dnes dvadsaťjedenročnú ženu, vyhľadal...

Skutočnosť, že Zlatka, ktorá viedla Kotvaldov fanklub, bola zavraždená preto, že prekvapila lupiča, sa Kotvald dozvedel až dlho po tom, čo dostal predvolanie z polície, aby sa dostavil na kriminálku v Ústí nad Labem. „Až na mieste som zistil, že ma čaká dosť drsný výsluch kvôli Zlatkinej smrti. Pamätám si len, že tí policajti boli šokovaní mojou fotografickou pamäťou, vďaka ktorej som im podrobne popísal byt Zlatkiných rodičov, u ktorých žila, aj všetky okolnosti mojej návštevy u nich. No netušil som, že mi to vlastne môže v celej situácii priťažiť,“ zdôveruje sa po rokoch Kotvald.

Bez spevákovho vedomia polícia v tom istom okamihu vypočúvala v Prahe aj jeho manažéra. „Keď som to zistil, došlo mi, že som bol medzi podozrivými. Predvolali nás oboch súčasne, aby sme sa nemohli dohovoriť alebo nejako pripraviť,“ hovorí umelec, ktorého pri spomienke na túto udalosť dodnes mrazí.

Až neskôr sa dozvedel, že v okamihu vraždy bol na balkóne panelákového bytu kočiarik so spiacim bábätkom - dcérkou zavraždenej. „Priznávam, že ma tak trochu trápia výčitky svedomia. Bol to vtedy pre mňa natoľko otrasný zážitok, že som ho úplne vymazal z pamäti. Nekontaktoval som ani Zlatkiných rodičov, hoci sme sa letmo poznali. Jej dcéra je však dnes už dospelá žena a ja by som sa s ňou rád stretol,“ podotýka Kotvald, ktorý chcel dievčinu vyhľadať aj prostredníctvom relácie Pošta pre teba.

Celá udalosť sa vtedy, pred 21 rokmi, tutlala. Možno i preto, že medzi podozrivými bola práve hviezda hitu Holky z naší školky. Sám Kotvald až do dnešného dňa netuší, ako sa tragédia odohrala!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu