Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česko-slovenské legendy zabudli na rivalitu: Spoločné turné!

Stanislav Hložek a Petr Kotvald Zobraziť galériu (4)
Stanislav Hložek a Petr Kotvald (Zdroj: Zlaté Dobré Časy )

Kedysi najlepší priatelia Kotvald a Hložek si - podobne ako dlhoroční manželia - začali ísť na nervy v čase svojej najväčšej slávy. Známa dvojica mala spolu v roku 1986 nahrávať nový album, no namiesto slávy prišiel rozchod. Teraz však budú baviť ľudí na spoločných koncertoch.

Speváci hitu Holky z naší školky Petr Kotvald a Stanislav Hložek sa ako spevácka dvojica rozišli bez toho, aby sa vôbec pohádali. „Ja som sa to dozvedel s niekoľkodňovým oneskorením. Peter je palica, a keď niečo povie, nevezme to naspäť," komentoval Hložek Kotvaldov náhly odchod. „Jasné, že som sa na neho hneval. Nečakal som to. Mali sme točiť platňu, ktorú som potom nakoniec urobil sám.”

Ego ani jedného z umelcov neustúpilo viac ako desať rokov, počas ktorých si nevedeli prísť na meno. Hovorí sa však, že s vekom prichádza aj rozum, a tak si dvojica k sebe postupne našla cestu. Teraz je už všetko inak a postupné zbližovanie muzikantov za posledné roky vyústi dokonca do spoločnej šnúry koncertov.

Čoskoro sa táto legendárna dvojica 80. rokov postaví opäť na jedno pódium, spolu s ďalšími hosťujúcimi umelcami zo Slovenska a Čiech. Dvojmesačné turné po 20 slovenských mestách s názvom Zlaté Dobré Časy začína už 11. mája v Košiciach. Viac informácii o koncertnej šnúre hviezd 70., 80. a 90. rokov česko-slovenskej scény nájdete na www.zlatedobrecasy.sk, predpredaj vstupeniek je spustený na PREDPREDAJ.SK.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu