Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aneta Parišková: Milióny dostane až o pol roka

Aneta si na päť miliónov siahne až tesne pred Vianocami. Už teraz je však zavalená žiadosťami o finančnú pomoc od rôznych ľudí. Zobraziť galériu (35)
Aneta si na päť miliónov siahne až tesne pred Vianocami. Už teraz je však zavalená žiadosťami o finančnú pomoc od rôznych ľudí.

BRATISLAVA - Víťazstvo v dobrodružnej šou Celebrity Camp niekedy pripomína to Pyrrhovo. Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (33) síce vyhrala celých päť miliónov, no s poctivo vydretým balíkom zažíva len samé útrapy.

A teraz jej Jojka uštedrila ďalšiu ranu. Päť miliónov nedostane naraz - a už vôbec nie v dohľadnom čase!

Krehká moderátorka si kvôli Celebrity Campu vytrpela viac ako dosť. Drsné podmienky na Filipínach však boli doslova prechádzkou ružovou záhradou v porovnaní s tým, čo Aneta zažíva v poslednom čase na Slovensku.

Najskôr ju znechutili fámy o tom, že v hre nebojovala férovo a k víťazstvu ju doviedli intrigy so spolubojovníkmi, neskôr jej uškodil kúpeľ v ľadových kockách počas finále, z ktorého sa musela liečiť dva týždne. Poriadne útrapy jej spôsobili aj dohady niektorých médií o tom, že ju o peniaze chce pripraviť jej manžel David (30).

A teraz ďalšia rana. Svoju výhru moderátorka uvidí až o dlhých päť mesiacov. „Výhru budem mať kompletnú niekedy pred Vianocami,“ prezradila Aneta Novému Času. A to potvrdila aj televízia JOJ, ktorá sa rozhodla, že víťazke celú výhru nevyplatí naraz. „Prvé peniaze dostane Aneta v auguste a zvyšok v troch splátkach. Takýmto spôsobom vyplácame výhru pri každej z našich súťaží,“ informovala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

Aneta v tomto momente vraj vôbec netuší, akým spôsobom s výhrou naloží. Jediné, čo môže zaručiť, je, že pomôže „svojim“ Sloníčatám, ktorým sa venuje už niekoľko rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu