Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Clint Lowery z Kornu: Podrezal si žily!

Gitarista to na Hodokvase skutočne prehnal. Zobraziť galériu (6)
Gitarista to na Hodokvase skutočne prehnal.

PIEŠŤANY - Jeden z najznámejších hudobných festivalov - Hodokvas v Piešťanoch - určite preslávi aj nedávna príhoda, ktorá sa stala hneď v prvú festivalovú noc. Kapely ako Apolo 440 či Placebo nerozvášnili iba návštevníkov festivalu, ale aj samotných účinkujúcich.

Sprievodný gitarista americkej numetalovej skupiny Korn, ktorý so svetoznámou kapelou chodí koncertovať po svete, zrejme na Slovensko tak rýchlo nezabudne. A to nie vďaka skvelým masážam a zábalom v známom kúpeľnom meste, ale svojmu neprimeranému správaniu. Zahraničný nadšenec svoj príchod na festival patrične oslávil poriadnou dávkou alkoholu, zabával sa v dave tancujúcich do neskorej noci a potom sa, doposiaľ nevedno ako, nevládny a opitý dopravil do hotela!

Hlučný hudobník bol ubytovaný na vlastné náklady separovane od kapely v piešťanskom hoteli Magnólia. Po príchode do izby sa začal zabávať sám a po svojom. Porozbíjal kvetináče, zdemoloval nábytok, porozbíjal zrkadlá, lampy a ďalšie zariadenie. Po tomto vyčíňaní sa mladý muž ocitol v policajnej cele.

Energický hudobník sa zrejme nazdával, že všetko vyrieši samovraždou. Priamo na policajnej stanici si podrezal žily. Nepomohlo mu to. Škodu musel zaplatiť z vlastného vrecka. Jedna noc v piešťanskom hoteli tak gitaristu vyšla na rovných stotisíc korún a s poraneným zápästím sa mu istý čas zrejme najlepšie hrať nebude.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu