Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Vráti sa Adriana Karembeu-Sklenaříková na Slovensko?

Adriana Karembeu-Sklenaříková Zobraziť galériu (10)
Adriana Karembeu-Sklenaříková

BRATISLAVA - Aj ja tam chcem bývať! Zavelila topmodelka Adriana Karembeu-Sklenaříková (35), keď sa dopočula, že na ľavom brehu Dunaja vyrastá luxusný multifunkčný komplex River Park.

Azda sa najznámejšia Slovenka sveta plánuje onedlho vrátiť späť do vlasti? „Jasné, že viem o jej zámere, pretože akurát v týchto dňoch sa mám stretnúť so zástupcom firmy, ktorá byty v River Parku predáva a zistiť o tom viac podrobností,“ konštatoval Miro Šimonič, manažér slávnej topmodelky, ktorá vizualizáciu bytového komplexu videla na internete.

„Adriana má na bývanie špeciálne požiadavky. Jej byt musí byť veľký, svetlý, s vysokými stropmi. Určite by s Christianom nešli bývať do dvojizbového bytu či garsónky,“ vtipkuje Šimonič. Hlavným sídlom rodáčky z Brezna je momentálne Paríž, kde má azda najviac pracovných príležitostí. Spolu s manželom však vlastnia byt aj v Madride. „Pochybujem o tom, že by sa Adriana chcela presťahovať na Slovensko. Skôr rozmýšľa o tom, že by nebolo zlé mať vlastný byt aj v Bratislave, aby nemusela spávať v hoteloch, keď príde raz za čas domov,“ vysvetľuje jej manažér. V komplexe River Parku sa cena väčších bytov pohybuje od 30 do 70 miliónov korún. Ale aj na prenájme by sa určite dalo celkom pekne zarobiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu