Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Princ Harry pôjde do Afganistanu

Britský princ Harry
Britský princ Harry

LONDÝN - Britský princ Harry, ktorý je známy svojimi výstrelkami v správaní, predsa pôjde do krajiny sužovanej nepokojmi.

Namiesto do Iraku vraj zamieri do Afganistanu. Na svojich internetových stránkach o tom píše britský bulvárny denník News of the World. Armáda však informáciu nepotvrdila a vyhlásila informačné embargo na všetky záležitosti týkajúce sa Harryho misie. To, že princ nepôde do Iraku ohlásil pred niekoľkými dňami náčelník generálného štábu britskej armády Richard Dannatt. Harry bol z účasti na misii v tejto krajine odvolaný z dôvodu ohrozenia svojej bezpečnosti i bezpečnosti svojich spolubojovníkov. Na jeho príchod sa totižto pripravovali miestni radikáli, ktorí mu hrozili únosom.

A ako bulvárny denník prišiel k takto dôverným informáciam? Získal ich od Harryho kamaráta. "Harry by urobil čokoľvek, aby sa dostal na palubu lietadla do Afganistanu. Bol veľmi sklamaný, že nezažije akciu v Iraku. Jeho cesta (do Afganistanu) bude zahalená tajnosťami. Zmizne... Je veľa možností, ako zabrániť ľuďom, aby niečo zistili," vyhlásil nemenovaný zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu