Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

A predsa sa milujú

Ešte nedávno nechcela Chelsy Harryho ani vidieť. Teraz je to však inak - bozkávajú sa a smejú. Zobraziť galériu (7)
Ešte nedávno nechcela Chelsy Harryho ani vidieť. Teraz je to však inak - bozkávajú sa a smejú.

ST. PETER - Láska hory prenáša. Hoci pred niekoľkými dňami ešte 21-ročná Chelsy Davy nevedela odpustiť svojmu priateľovi princovi Harrymu jeho alkoholické výstrelky a flirtovanie s inými dievčatami, dnes je opäť v jeho náručí.

Krásna Juhoafričanka a britský princ dovolenkujú na Antigue v Karibiku. Je to však na dlhší čas naposledy - Harry totiž v máji odchádza do Iraku.

Znovu zaľúbená dvojica sa v nedeľu vybrala na kriketový zápas medzi Anglickom a Austráliou na majstrovstvách sveta na Antigue. Boli aj s niekoľkými priateľmi a celý čas sa k sebe túlili, bozkávali a usmievali. Avšak nielen na krikete. Harry (22) a Chelsy strávili väčšinu času na dovolenke v hotelovej miestnosti, odkiaľ len málokedy vyšli von. „Takmer každú hodinu dovolenky strávili v hotelovom apartmáne,“ prezradila jedna žena z ubytovaných hostí hotela Barbados.

Hádkam je tak zrejme koniec a Chelsy si užíva posledné týždne s tretím následníkom britského trónu. V máji totiž odletí so svojou jednotkou do Iraku, kde sa zúčastní na bojových operáciách proti islamským teroristom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu