Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Za toto vymenil rodinu!

Nikodým nemohol spustiť oči zo Simoninho výstrihu. Zobraziť galériu (4)
Nikodým nemohol spustiť oči zo Simoninho výstrihu.

KOŠICE - Ani úsmev od ucha k uchu, ani bezstarostný výraz v tvári nenasvedčovali, že populárny markizácky moderátor Martin Nikodým (35) stojí pred vážnym životným rozhodnutím - rozvodom.

Otec dvoch detí, ktorý chce neočakávane ukončiť svoje šesťapolročné manželstvo s Michaelou, si cez víkend naplno užíval ples v Košiciach. V spoločnosti miestnych milionárov a krásnej českej modelky Simony Krainovej (33)!

Je to len pár dní, čo niekdajší „Milionár“ a obľúbený markizácky moderátor oznámil rozpad svojho manželstva a už cez víkend sa zabával na plese v Košiciach. Spolu so sexi Simonou Krainovou moderoval reprezentačný ples v hoteli Slovan. ,,Na začiatku privítal hostí a po zvyšok večera sa už len zabával s hosťami,“ povedal Novému Času jeden z účastníkov plesu vyberanej spoločnosti.

Najviac času trávil Martin v blízkosti príťažlivej českej modelky, ktorej častejšie než do očí hľadel do veľavravného výstrihu na šatách... Spoločnosť pri stole robil aj českej speváckej dive Helene Vondráčkovej a milionárovi Júliusovi Rezešovi s manželkou Lindou.

,,Vôbec nevyzeral ako človek, ktorému sa pred pár dňami rozpadlo manželstvo. Vtipkoval, smial sa a celý večer bol mimoriadne spoločenský,“ poznamenal účastník žúru. Podľa Nikodýmovho blízkeho priateľa „Martinovi začala prekážať ,papučová kultúra rodinného života. Hovoril, že sa dusí a potrebuje slobodu“. Ale možné je aj to, že moderátor je stopercentný profesionál a problémy svojho súkromia dokáže oddeliť od práce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu