Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Martin Nikodým: Útek do Indie!

Nikodým ide opäť riešiť manželské problémy, odlieta za exotikou. Zobraziť galériu (11)
Nikodým ide opäť riešiť manželské problémy, odlieta za exotikou.

BRATISLAVA - Stojí pred závažným životným rozhodnutím, no namiesto toho, aby ho riešil, berie nohy na plecia!

Populárny markizácky moderátor Martin Nikodým dá už o pár dní zbohom Slovensku a odlieta na dobrodružnú púť naprieč Indiou. Manželku Michaelu, s ktorou sa rozvádza, necháva samu topiť sa v problémoch vyplývajúcich z krachu ich manželstva. Pred útekom ho nezastavili ani ich dve malé deti.

Široký úsmev na perách ani bezstarostný výraz tváre posledných dní nenasvedčujú tomu, že by Martin Nikodým nejako zvlášť trpel nadchádzajúcim rozvodom. Moderátor, okrem plnenia obvyklých povinností, objavuje sa aj na množstve spoločenských podujatí a výborne sa zabáva v spoločnosti krásnych dám. Ešte pred pár týždňami sa na košickom plese nechával opantávať hlbokým výstrihom českej topmodelky Simony Krainovej, s ktorou prežúroval celú noc.

Nikodýmova ešte stále zákonitá manželka Michaela však očividne rozpad vyše šesťročného manželstva prežíva oveľa emocionálnejšie a bolestnejšie ako jej manžel, vášnivý cestovateľ. Najnovšie sa Nikodým rozhodol uniknúť pred problémami do ďalekej krajiny. „Už 28. februára odlietam do Indie,“ pokojne potvrdil moderátor. Svoju onedlho už exmanželku a dve maloleté deti pokojne necháva na Slovensku v strese. Alebo sa vybral za exotikou, aby mohol premýšľať? Netajil sa totiž tým, že vážnu manželskú krízu, pretrvávajúcu dlhšie obdobie, riešil práve na dobrodružných výpravách do exotických krajín, kam čoraz častejšie vycestovával.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu