Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Nikodýmova manželka sa zrútila!

Krásna Michaela si v týchto dňoch zrejme lieči zlomené srdce u svojich rodičov v Trenčíne. Zobraziť galériu (14)
Krásna Michaela si v týchto dňoch zrejme lieči zlomené srdce u svojich rodičov v Trenčíne.

BRATISLAVA - Rozpad manželstva moderátora Martina Nikodýma (35) šokoval tisícky Slovákov!

Fanúšikovia obľúbeného „Milionára“ nemôžu svojmu miláčikovi odpustiť, že opustil svoju krásnu ženu Michaelu a dve maloleté deti! Utrápená mladá žena však bolesť a žiaľ z rozpadu šesťapolročného manželstva dusí v sebe a odmieta o tom hovoriť. Zničená odcestovala z Bratislavy a v najhorších chvíľach asi hľadá oporu u svojich najbližších.

„Michaela rozpadom manželstva veľmi trpí,“ prezradila Novému Času jedna z kamarátok Michaely Nikodýmovej. Viac sme sa však nedozvedeli. Podľa informácií Nového Času totiž Miška odcestovala z Bratislavy a hľadá oporu u svojej najbližšej rodiny v Trenčíne. V podkrovnom byte na Šoltésovej ulici v bratislavskom Starom Meste, kde ešte donedávna žili spolu s manželom, včera Nový Čas zastihol len Martina Nikodýma. „Michaela nie je doma. Nie je mi ani nič známe o mieste jej pobytu,“ uviedol doslova moderátor.

Michaela Nikodýmová o svojich pocitoch z definitívneho krachu manželského zväzku hovoriť na verejnosti nechce. Celý rozpad manželstva komentuje len jej onedlho exmanžel. Ona svoj smútok a bolesť na duši skrýva.

Zrejme teda všetko nie je také bezproblémové a racionálne, ako sa to snaží podávať Nikodým. Do redakcie však chodí množstvo reakcií od čitateľov, ktorí Martina Nikodýma jednohlasne odsudzujú, že chce opustiť svoju nádhernú rodinu. Pani Natália moderátorovi odkazuje: „Tvoje rozhodnutie rozísť sa s manželkou a opustiť dve krásne deti ma šokovalo. Doteraz som mala o tebe mienku, že si čestný a pozorný manžel...

Čo spôsobilo túto zmenu? Sláva či peniaze? Dúfam, že Miška sa bude mať bez teba dobre. Garantujem ti, že keď uvidím v televízii tvoju tvár, program okamžite prepnem!“ V podobnom duchu sa nesú aj ďalšie reakcie. Verejnosť sa jednoznačne postavila na stranu Michaely Nikodýmovej (28)! Tá totiž uprednostnila výchovu detí pred vlastnou kariérou a návštevami spoločenských večierkov. Kým Martin pendloval medzi televíziou, večierkami a dobrodružnými expedíciami s kamarátmi, ona učila rozprávať Adamka (5) a prebaľovala Emmu Leu (2)!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu