Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Go-go tanečnica s telom bohyne: Chce byť hviezdou Jojky aj Dievčaťom leta!

Študentka Zuzana Dzvoníková je majiteľkou takéhoto tela. Netají sa tým, že by rada uspela vo viacerých súťažiach. Zobraziť galériu (11)
Študentka Zuzana Dzvoníková je majiteľkou takéhoto tela. Netají sa tým, že by rada uspela vo viacerých súťažiach.

BRATISLAVA – Sexi šelma! Zostava súťažiacich do jojkárskej šou Vyvolení je už takmer kompletná. O dom snov by rada zabojovala aj Zuzana Dzvoníková (22), ktorá má so súťažením bohaté skúsenosti. Vďaka božským krivkám už zabodovala v Miss Carat Tuning a najnovšie by rada získala aj titul Dievča leta. Mladá go-go tanečnica sa totiž netají tým, že akákoľvek výhra v nej vzbudzuje vzrušenie.

Mladá, ale skúsená! Presne taká je Zuzana Dzvoníková, ktorá sa už dnes večer v priamom prenose dozvie, či dostane príležitosť zabojovať o výhru v jojkárskej šou Vyvolení. Voľné sú už len štyri miesta a držiteľka titulu Miss Sympatia Carat Tuning 2013 by rada zaujala divákov práve svojím telom, ktoré ju v súčasnosti živí.

Zuzana síce ešte stále študuje, ale privyrába si ako go-go tanečnica, fotomodelka či hosteska. V jojkárskej videovizitke sa pochválila nielen odhalenými prednosťami, ale ukázala tiež to, že je riadna divoška. Kamaráti jej totiž nepovedia inak ako šelmička. „Keď je opitá, tak to sa nedá ani opísať. Ona trhá všetky veci, každého okolo,“ prezradila so smiechom Dzvoníkovej známa.

Tmavovláska sa netají tým, že výhra v šou na Jojke by ju potešila. „50-krát budem mať z toho vzrušenia orgazmus a potom sa do toho domu nasťahujem a budem robiť v kuse párty,“ reagovala na možnosť celkového víťazstva Zuzana. Okrem toho, že by rada získala dom snov, chcela by si zabezpečiť aj automobil. Zapojila sa totiž tiež do našej súťaže Dievča leta, v ktorej je hlavnou cenou Peugeot 208. (Zaujímavé výhry čakajú aj na hlasujúcich. Všetky informácie nájdete na www.dievcaleta.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu