Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Marianna Boučková: Ďalšia noc s Novotným!

Marianna Boučková Zobraziť galériu (4)
Marianna Boučková

BRATISLAVA - Zamilovaná až po uši! Markizácka moderátorka Marianna Boučková (29) pri milionárovi Janovi Novotnom (29) zabúda na všetko - vrátane manžela Libora (25).

Manželstvo-nemanželstvo, pobláznená a šťastná plavovláska po boku ulízaného donchuana z Mníchova hádže za hlavu všetko, čo jej bolo doteraz ako tak sväté! S milovaným Honzíkom si v nedeľu užívala ďalšiu spoločnú noc, po ktorej ani jeden z nich nedorazil do rána domov! Nedeľné finále Tanečnej horúčky nahralo „čerstvým“ milencom do karát. Bok po boku strávili spolu ďalší večer bez tajností ako finalisti Let´s Dance. Túžobné pohľady, jemné úškrny a náhodné dotyky však prezrádzali, že dvojica len tak-tak „skrýva“ svoje sladké tajomstvo.

Vydatá Marianna navyše nedokázala nad nevydareným manželstvom trúchliť ani deň po prevalení celej aférky, o ktorej odvčera hovorí celé Slovensko. Honzovej spoločnosti neodolala ani v nedeľu v noci a s Milionárom vyrazila na súkromnú párty do jedného z bratislavských hotelov. Párik sa k sebe túlil aj pred prítomnými hosťami, ktorí zjavne o záletoch dvojice už dlhší čas vedia. Po príchode novinárov sa vzájomnú náklonnosť síce snažili ututlať a nagélovaný Honzík si od moderátorky rýchlosťou svetla odsadol, ale... prázdna stolička zostala ako dôkaz.

O tom, že sa žúrovalo až do skorých ranných hodín, svedčí aj fakt, že vchodové dvere oboch „hrdličiek“ sa štrngotania kľúčov svojich pánov nedočkali ani nadránom. Kde sa blondínka a podnikateľ tak dlho túlali, sa nám zistiť nepodarilo. Moderátorka nedvíhala telefón, mníchovský seladón s novinármi nekomunikuje.


Český paroháč (25) vs. milionár (29): Jeden mlčí, druhý sa baví ďalej...
PRAHA/BRATISLAVA - S parohmi, aké Liborovi Boučkovi (25) nasadila jeho právoplatná manželka Marianna Boučková-Ďurianová (29), sa moderátor zrejme len tak ľahko nezmieri. Úspešný český šoumen je vyčíňaním Marianny zdrvený! Nad cestou do Bratislavy radšej ani neuvažuje...

Správa o nevere zrazila českého moderátora na kolená. Na otázku, ako vníma vystrájanie svojej ženy, včera len mlčal a nedokázal zo seba dostať súvislú vetu. „Neviem, čo mám povedať. Nechcem k tomu teraz nič hovoriť. Najprv si to musím nechať uležať v hlave,“ povedal zovretým hrdlom. Úder prišiel po tom, ako ho Marianna podľa českých médií obvinila z nakrúcania homosexuálneho pornofilmu. Po tom, čo fotograf Nového Času načapal moderátorku, ako cez víkend vychádza z Novotného bytu, Boučková otvorene priznala manželskú krízu. Bouček zatiaľ rezignovane tvrdí: „Do konca týždňa určite do Bratislavy nepôjdem.“ Jediný, koho sa celá aférka zatiaľ nedotkla, je milionár Novotný. Ten si záverečnú Let´s Dance užíval, akoby sa nechumelilo, a úsmevy rozdával na všetky strany.


Výzva pre televíziu Markíza: Robte s ňou niečo!
BRATISLAVA - Marianna, ani ty nie si nedotknuteľná! Po tom, ako na verejnosť prenikli informácie o milostnom romániku moderátorky Marianny Boučkovej s milionárom Novotným, v Záhorskej Bystrici sa tvária, akoby o nič nešlo! Prečo Televízia Markíza zaryto mlčí? A čo sa chystá na škandalóznu moderátorku?

„To, na čo sa pýtate, je interná záležitosť televízie Markíza,“ postavila včera hradbu mlčanlivosti hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Na otázku, či uvažujú nad zmenou moderátorky Televíznych Novín, nechcela odpovedať. Pod Mariannou sa však už raz stolička poriadne zatriasla. Pred tromi rokmi dostala pokutu 60-tisíc korún za to, že na fotografii odhalila časť poprsia. V moderátorskom kresle sa vtedy aj vďaka diváckej popularite udržala. Teraz, keď Marianna podvádza svojho zákonitého manžela, je na ťahu Markíza! Naozaj chcú, aby ich hlavné správy prezentovala táto osoba?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu