Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vieme, čo spája Luciu Bílú a Simonu Krainovú s Jennifer Lopez a Lady Gaga!

Yes VIP Zobraziť galériu (6)
Yes VIP (Zdroj: Yes Visage)

Vieme, čo spája držiteľku českého Slávika Lucie Bílú a topmodelku Simonu Krainovú so speváčkami Jennifer Lopez a Lady Gaga. Všetky štyri dámy patria bezpochyby medzi kráľovné vo svojom obore. Okrem pomyslenej korunky úspechu sú to tiež krásne ženy. A práve vlasy, o ktorých sa hovorí, že sú korunkou ženskej krásy, tieto krásky spájajú. Ako?

Vieme, čo spája Lucie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Aj Jennifer Lopez pozná štatistiky

Tieto ženy veľmi dobre vedia, že dlhé vlasy sú odjakživa považované za symbol krásy a ženskosti. Dokonca aj štatistiky nahrávajú dlhým vlasom do kariet. Muži u žien uprednostňujú  dlhé alebo polodlhé vlasy. Dôvod je jednoduchý, podľa prieskumu takéto vlasy pôsobia nežne, žensky, ale tiež sexy. A to mužov priťahuje! Asi aj preto sú dlhé a husté vlasy snom väčšiny žien. Nie každá však to šťastie má. Prírodu je ale možné obísť. Vďaka profesionálnej metóde predlžovania a zahusťovania vlasov pravými vlasmi Hairdreams môžu už za hodinu „narásť“ krásne vlasy aj temperamentnej Jennifer Lopez, pôvabnej Catherine Zeta-Jones, rebelke Fergie či extravagantnej ikone Lady Gaga. Práve značka Hairdreams (v preklade „vlasy snov“) tieto celebrity spája a dokáže každej žene splniť sen o dokonalej hrive.

Viac na www.yesvip.sk

Yes Visage
Zobraziť galériu (6)

 

Sen splniteľný aj na Slovensku

Predlžovanie a zahusťovanie vlasov Hairdreams je odborníkmi považované za vôbec najdokonalejší, najšetrnejší a najprirodzenejšie vyzerajúci systém na svete. A práve preto s ním tí najlepší kaderníci a salóny pracujú. Je to tiež prvá voľba známych osobností zo sveta šoubiznisu, u ktorých nemôže byť ani na okamih vidieť, že si vlasy akokoľvek predĺžili. Zároveň však musia vydržať aj mnohokrát náročné úpravy a zložité účesy. A práve tu sa pozná tá najvyššia kvalita, ktorú si vďaka profesionálnym salónom YES VIP  už 8 rokov pochvaľujú ženy v Čechách a od minulého roka už aj na Slovensku. Salón YES VIP nájdete v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave.

Viac na www.yesvip.sk

Vieme, čo spája Lucie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Dlhé vlasy sú korunkou ženskej krásy

K spokojným ženám, ktoré sa svojimi vlasmi z YES salónu netaja patrí napríklad moderátorka Marianna Ďurianová, herečka a speváčka Zuzana Haasová, speváčka Lucie Bílá, topmodelka Simona Krainová, ale tiež spisovateľka a moderátorka Halina Pawlowská, speváčka Eva Farna, modelka Agáta Hanychová alebo tiež česká politička Jana Bobošíková a mnohé české Miss. Všetky tieto ženy poznajú tajomstvo dlhých či hustých vlasov.

Viac na www.yesvip.sk

Vieme, čo spája Lucie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Bohatý účes aj s minimom vlastných vlasov

V salónoch YES VIP v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave vám okrem skrášľovania dokážu pomôcť aj so závažnejšími problémami spôsobenými chorobou, vekom či inou príčinou poškodenia – ako napríklad extra jemné či príliš riedke vlasy, nedostatok vlasov či lysiny. Salón YES VIP  ako jediný v Čechách a na Slovensku ponúka systém Hairdreams Volume +  a Microlines. Ide o premyslené dočasné  i trvalé riešenie, ktoré zaručuje dokonalý a predovšetkým prirodzený vzhľad vlasov -  bez parochní, zbytočných pokrývok hlavy a neprirodzenej transplantácie pre nádhernú a sebavedomú vizáž.

Viac na www.yesvip.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu