Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Puškárová: Hviezdila po taliansky

Zlatica Puškárová prekvapila plynulou taliančinou. Zobraziť galériu (10)
Zlatica Puškárová prekvapila plynulou taliančinou.

BRATISLAVA - Kto by to na ňu povedal! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (28), ktorá nabrúseným jazykom neustále skúša trpezlivosť politikov, vie svojimi jazykovými schopnosťami aj príjemne prekvapiť.

Dokázala to vo štvrtok večer v Slovenskom národnom múzeu na otvorení výstavy exkluzívnej talianskej módy Notti Italiane - Talianske noci. Puškárová, ktorá večer moderovala, totiž všetkých prítomných šokovala plynulou taliančinou. „Chodila som na talianske bilingválne gymnázium, hoci odvtedy som sa tomuto jazyku príliš nevenovala,“ priznala plavovlasá moderátorka a netajila, že ju pochvalné reakcie hostí veľmi potešili.

Z jej prejavu boli nadšení dokonca aj talianski partneri výstavy, ktorí sa od nej celý večer nepohli. Okrem Puškárovej jazykových znalostí sa však prítomní hostia vo štvrtok pokochali aj tridsiatimi luxusnými modelmi, pochádzajúcimi z návrhárskych dielní talianskych módnych tvorcov Valentina, Versaceho a Capucciho, ktoré vznikli na objednávku takých hereckých hviezd ako Jennifer Lopez, Meryl Streep, Uma Thurman či Halle Berry. Výstava potrvá do 10. decembra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu