Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Müller má novú lásku!

Dôverný bozk dával tušiť, že spevák má novú lásku. Zobraziť galériu (5)
Dôverný bozk dával tušiť, že spevák má novú lásku.

BRATISLAVA - Presne päť rokov po rozvode s moderátorkou Soňou (45), s ktorou má dve deti, sa po boku Richarda Müllera (45) objavila nová žena!

V pondelok 20. novembra priviezla speváka na letisko mladá brunetka. Kto je tá záhadná žena? Našiel umelec po neúspešnom manželstve a niekoľkých stroskotaných vzťahoch opäť ženu svojho života?

Na bratislavskom Letisku M. R. Štefánika v pondelok krátko pred pol štvrtou popoludní zastavila limuzína Richarda Müllera. Za volantom sedela mladá žena, Richard bol len spolujazdcom. Vošli spolu do letiskovej haly, kde vybavili potrebné doklady. Pred odletom sa pobozkali na ústa, objali a spevák nastúpil do lietadla. Ich dôverné správanie prezrádzalo, že nejde iba o obyčajné kamarátstvo.

„Áno, sme spolu. Poznáme sa trinásť rokov. Kedysi som Müllerovcom strážila deti,“ prezradila mladá Slovenka Novému Času šokujúcu skutočnosť, no viac sa vyjadrovať nechcela. Vraj až keď sa vráti Richard z Paríža.

Novému Času sa podarilo zistiť, že slečna sa volá rovnako ako Richardova bývalá manželka - Soňa! Má 25 rokov a už celé týždne sa od speváka prakticky nepohne. „Trávi s ním všetok čas, sú spolu 24 hodín denne, a keď Richard niekam odcestuje, stále si volajú,“ prezradil Müllerov blízky spolupracovník. Podľa dostupných informácií začala dokonca Soňa pre Müllera pracovať - už mesiac je aj jeho osobnou asistentkou! A zároveň je aj prvou „oficiálnou“ ženou, ktorá sa po boku speváka objavila od jeho oficiálneho minuloročného rozchodu s českou speváčkou Ivou Bittovou.

Mladá kráska speváka v pondelok odprevadila na lietadlo do Paríža, kde Müllera čakajú pracovné povinnosti. Tesne pred Vianocami totiž vydáva nový džezový album a práve v týchto dňoch finišujú prípravy. V jeho najbližšom tíme je aj jeho nová partnerka Soňa. Richardovi spoločnosť krásnej ženy po srdcovom kolapse len a len pomôže. Ktovie, ako deťom vysvetlí, že ich bývalá opatrovateľka je jeho nová družka?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu