Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tásler Müllerovi: S tebou spievať nebudem...

Tásler si podľa vlastných slov vie predstaviť s Müllerom spoluprácu, na Slávikovi s ním však nevystúpi.
Tásler si podľa vlastných slov vie predstaviť s Müllerom spoluprácu, na Slávikovi s ním však nevystúpi.

BRATISLAVA - Nezmieriteľní rivali Ivan Tásler (27) a Richard Müller (45) sa síce konečne udobrili, no na ich prvé spoločné vystúpenie si ešte budeme musieť počkať.

Po prvýkrát mohli aj verejnosti ukázať, že nenávisť a hnev sú minulosťou, ale Tásler podanú ruku neprijal a na Slávikovi v Bratislave s Rišom Müllerom nevystúpi! "Vysvetlili sme si veci a stretli sme sa. Náš spor je minulosťou a bol by som veľmi rád, keby so mnou Ivan na Slávikovi vystúpil," nádejal sa Müller ešte pred niekoľkými dňami, keď konečne zmierovacou esemeskou urovnal niekoľko rokov trvajúci spor s mladým Prešovčanom. Postoj frontmana kapely IMT Smile je však nekompromisný: "Nie, nebudem vystupovať na Slávikovi. Urobíme si radšej deň voľna," šokoval svojím postojom Ivan Tásler.

Za jeho rozhodnutím nevystúpiť na slávnostnom galavečere však vraj netreba hľadať nič osobné, v budúcnosti si dokonca vie s Müllerom predstaviť spoluprácu. "S Richardom už vychádzam dobre, ale na tejto akcii jednoducho vystúpiť nechcem," priznal otvorene Tásler. Richard Müller sa po zdravotných ťažkostiach opäť naplno venuje muzike a aj vystúpením s Ivanom chcel ukázať, že staré rozbroje, ktoré ani jeden z dvojice aktérov dodnes presne nevysvetlil, sú už zažehnané. Pred Vianocami mu vyjde nový vianočný album, ktorý nahral v New Yorku, no jeho chuť hrať aj so slovenskou špičkou však zatiaľ nenašla odozvu. Ako na celú situáciu reaguje samotný Müller, sa Novému Času zistiť nepodarilo, spevák totiž včera odcestoval do Paríža.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu