Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Müller vs. Tásler: Koniec nenávisti!

Spevák Rišo Müller sa ospravedlnil a ponúkol svojmu znepriatelenému hudobnému kolegovi zmier. Zobraziť galériu (10)
Spevák Rišo Müller sa ospravedlnil a ponúkol svojmu znepriatelenému hudobnému kolegovi zmier.

BRATISLAVA - Dlhé dva roky trvala neprekonateľná hradba mlčania a ignorácie dvoch popredných slovenských hudobníkov Richarda Müllera (45) a lídra skupiny IMT Smile Ivana Táslera (27)!

Zdalo sa, že svoj vzájomný odpor nedokážu prekonať, no speváci si v týchto dňoch našli k sebe cestu zmierenia. Kto komu podal ruku ako prvý?

„Nenapadlo by mi, že sa budem s Ivanom ešte niekedy rozprávať,“ otvorene hovorí spevák Richard Müller o svojom doterajšom vzťahu s Ivanom Táslerom. Poškriepení kohúti si dva roky nenašli k sebe cestu a Müllerov odpor proti Táslerovi vystihli jeho slová „s tým človekom nechcem mať nič spoločné“.

Najväčší hnev však po čase vyprchal a aj v prípade týchto dvoch úhlavných nepriateľov sa potvrdilo, že čas hojí všetky rany. Rukavicu hodil Müller. „Poslal som Ivanovi esemesku, že ma to mrzí a či by sme sa nemohli začať rozprávať ako ľudia. O krátku chvíľu mi prišla odpoveď. Naozaj som nečakal, že mi odpovie okamžite,“ priznal sa spevák, ktorému okrem pracovných povinností strpčujú momentálne život zdravotné ťažkosti.

Po prvej esemeske nasledovala ďalšia a ďalšia a pohnevaní hudobníci sa vydali na najlepšiu cestu k obnovenej komunikácii a časom možno aj k pevnému priateľstvu. Richard Müller totiž pred niekoľkými rokmi označil lídra IMT Smile za jedného z najväčších talentov slovenskej populárnej hudby. „Dnes už nie je iba talent, dnes už je dospelý muzikant,“ dodal spevák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu