Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tlučková má nadaného syna

Trinásťročný Lukáš sa javí ako nádejný scenárista.
Trinásťročný Lukáš sa javí ako nádejný scenárista.

BRATISLAVA - Ten má teda filipa! Iba trinásťročný Lukáš, syn známej slovenskej herečky Zuzany Tlučkovej (44), má v tom, čo bude v budúcnosti robiť, úplne jasno. Okrem toho, že chodí na nakrúcanie sitcomu Susedia, kde jeho mama účinkuje, najnovšie začal písať pre tento komediálny seriál scenáre.

Syn Zuzany Tlučkovej – Lukáš, sa prejavil ako bystrý chlapec. A svoje výborné nápady si nenecháva iba pre seba, ale posúva ich aj ďalej - k tým výšším. Vždy, keď má možnosť, zúčastňuje sa na nakrúcaní markizáckeho komediálneho seriálu Susedia a dokonca už napísal pre tento sitcom aj niekoľko zaujímavých scenárov.

„Áno, Lukáš chodí veľmi často na nakrúcanie Susedov. Ale keďže nakrúcame vždy počas dňa, tak keď ho má po skončení školy môj manžel možnosť doviezť, vždy nadšene dobehne,“ hovorí hrdá mama Zuzana Tlučková. Lukášove scenáre sa však zapáčili aj majstrom výbornej zábavy Andymu Krausovi (39) a Petrovi Marcinovi (40), ktorí sa ich dokonca v budúcnosti chystajú v úspešnom komediálnom seriáli televízie Markíza použiť. Zdá sa teda, že z malého syna úspešnej slovenskej herečky sa „rysuje“ nádejný scenárista. „Písať scenáre ho veľmi baví, tak neviem, ako sa to vyvrbí v konečnom dôsledku. Zatiaľ je veľmi rád, že jeho námety oslovili mojich kolegov Andyho Krausa a Petra Marcina,“ pýši sa Zuzka.

No ktovie, možno si už čoskoro budeme môcť na Markíze pozrieť v sitcome Susedia zábavné scénky, ktoré vymyslel práve malý Lukáš...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu