Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Chlapec so zázračným hlasom: V dvanástich spieva ako profík!

Ronan Parke Zobraziť galériu (5)
Ronan Parke

LONDÝN – Zobral im dych! Malý Ronan Parke (12) sa kvôli kastingu na talentovú šou ulial zo školy a vyplatilo sa. Porota bola z jeho spevu úplne unesená, dokonca ho odmenila potleskom postojačky – a oprávnene. Presvedčte sa sami!

Ako anjelik! Ronan na castingu nespieval žiadnu jednoduchú odrhovačku, naopak. Rozhodol sa pre silnú pieseň od Niny Simone s názvom Feeling Good. A hoci mnoho ľudí by si asi nevedelo spojiť túto skladbu s dvanásťročným mládencom, výsledok bol vynikajúci!

Dojal rodičov aj porotu! Ronan prišiel na konkurz so svojimi rodičmi a kvôli tejto šanci sa neváhal ani uliať zo školy. „Takže si si zobral zo školy deň voľna… Ani by som sa neobťažoval ísť naspäť. Si malá hviezda,“ povedal mu porotca Michael McIntyre. „Si to najlepšie, čo sme zatiaľ videli.“

Rozkošný úsmev, moderný účes a štýlové oblečenie! Ronan by bol ideálnym výhercom Britain´s Got Talent nielen vďaka svojmu spevu, môže sa totiž pochváliť aj skvelým imidžom. Sladkú tvár, do ktorej je zamilovaná určite nejedna jeho spolužiačka, skvele doplnil štýlovým šálom ladiacim s bordovým tričkom. Tento chlapec má jednoducho šmrnc. A či už po sláve túži samotný Ronan alebo skôr jeho ambiciózni rodičia, je takmer isté, že sa tento sen už čoskoro stane skutočnosťou!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu