Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Neuveriteľné VIDEO: Tento supertalent tancuje ako z Matrixu!

Rumunský tanečník pohybmi pripomínal Nea z Matrixu Zobraziť galériu (2)
Rumunský tanečník pohybmi pripomínal Nea z Matrixu

LONDÝN – Zákony fyziky preňho veľmi neplatia! Aspoň tak pôsobí vystúpenie 28-ročného tanečníka z Rumunska, ktorý nosí meno Razy Gogonea. Pri pohľade na jeho pohyby porota aj diváci neverili vlastným očiam – na také kúsky boli až do včera zvyknutí len vo sci-fi filmoch!

Má telo ako z gumy! O tom, že Keanu Reeves v úlohe Nea je už v dnešnej dobe hotový prežitok, Razy presvedčil Britániu v priebehu niekoľkých minút. Počas svojho tanečného čísla v rámci šou Britain's Got Talent sa totiž razom premenil na Neovho dvojníka. Na to, aby to dokázal, však vo včerajší večer nepotreboval žiadne špeciálne efekty – vystačil si úplne sám!

Beh na kolenách, záblesk levitácie či „poskladanie sa“ chrbtom k zemi! To sú len niektoré z neuveriteľných prvkov, ktoré mladý Rumun predviedol vo svojom tanci zvanom body-popping breakdance. Inšpirovaný bol, ako inak, legendárnou snímkou Matrix – nechýbal mu dlhý plášť ani tmavé slnečné okuliare. A v závere to, čo ani sám nečakal. Nadšené ovácie divákov!

Nesporný talent mladíkovi žijúcemu v Machesteri uznala aj trojčlenná porota, ktorá na jeho adresu nešetrila chválou. Umeleckú stránku vystúpenia ocenila predovšetkým Amanda Holden: „Bolo to vzrušujúce, využil si celé pódium, čo je veľmi dobré, pretože mnoho tanečníkov, ako si ty, je statických. Krásna choreografia, vynikajúca práca. Výborné!“ Citlivému majstrovi pohybu sa tak od dojatia až tisli do očí slzy – veď porota ho poslala do ďalšieho kola... Jednohlasne!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu