Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Senzácia na webe: Kórejská tínedžerka spieva ako božská Adele!

Kórejčanka Park Ji Min Zobraziť galériu (3)
Kórejčanka Park Ji Min (Zdroj: YouTube)

SOUL – Zažiarila! Hoci Park Ji Min (15) na prvý pohľad pôsobí ako priemerná dospievajúca slečna, v skutočnosti v sebe ukrýva neuveriteľný spevácky talent. A ten naplno rozbalila v domácej televíznej súťaži. Jej hlas je dokonca taký výnimočný, že ním spôsobila ošiaľ už aj na internete!

Na nerozoznanie od originálu! Tak znie verzia hitu Rolling in the Deep v podaní len 15-ročnej Kórejky Park Ji Min. Tá sa so skladbou od britskej hviezdy Adele predstavila v speváckej súťaži K-Pop Star, pričom zrejme vonkoncom netušila, aký úspech na ňu čaká. Uchvátila porotu a poriadne zneistila svojich mladých súperov!

Park Jimin

„Ak by som mal so sebou veľké vrece, myslím, že by som ťa uniesol a priviedol do svojej spoločnosti,“ nešetril chválou na školáčkino vystúpenie porotca Park Jin-young. Zlato v hrdle a takmer dokonalý prízvuk však už stihol ohúriť aj internetových fanúšikov. Len na serveri YouTube si dych berúce video pozrelo takmer milión užívateľov. A horúčka neobišla ani celebrity. „Toto je ÚŽASNÉ!!!“ komentoval tmavovláskin výkon herec a režisér Ashton Kutcher prostredníctvom svojho účtu v sieti Twitter.

Čo na cover verziu hovorí autorka originálu, zatiaľ nevedno. Isté však je, že Adele môže byť na seba patrične hrdá. Jej skladbami sa totiž inšpirujú nielen známi kolegovia, ale predovšetkým začínajúci umelci bez rozdielu veku, farby pleti či národnosti. Dôkazom môže byť len 10-ročná Mexičanka menom Angela Vasquez, ktorá sa o poriadny rozruch na webe postarala v novembri. Spolu s bratmi Abelardom a Gustavom prespievala navlas rovnaký singel a nakrútila k nemu videoklip. Bilancia 4,7 milióna zhliadnutí za prvých 9 dní už hovorí sama za seba!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu