Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Susan Boyle v mužskom vydaní: Spevák z karavanu ohromil porotu!

Michael Collings Zobraziť galériu (5)
Michael Collings

LONDÝN – Má slávika v hrdle! Porotcovia britskej talentovej šou majú nového miláčika – je ním Michael Collings (22), bucľatý mladík bývajúci v karavane. Tak ako Susan Boyle, aj on má od idolu krásy ďaleko – spev mu však ide dokonale!

Očaril aj Davida Hasselhoffa! Pri pohľade na Michaela Collingsa z Cornwallu boli porotcovia súťaže Britain's Got Talent asi pripravení na všeličo. Mladíkov zjav totiž rozhodne nebol veľmi sľubný. Keď však Michael otvoril ústa, porota zabudla na jeho kilá navyše aj nemoderný účes. Pieseň od Tracey Chapman Fast Car zaspieval naozaj úžasne!

Okrem spevu však môže Michael na divákov zapôsobiť aj svojím príbehom. “Som zasnúbený so svojou priateľkou Sarah a nedávno sa nám narodilo dieťatko, takže je pre mňa veľmi dôležité zariadiť nám domov.” Jednoduché to však asi mať nebude. Momentálne totiž žije aj s rodičmi v karavane. “Žijem medzi našim karavanom a domovom Sarah v Plymouthe,” prezradil. “Veľmi túžim po tom, aby sme bývali všetci pokope.”

Jeho priateľka ho z hľadiska sledovala doslova so zatajeným dychom a na jej tvári bolo jasne vidieť dojatie. “Vedela som, že to dokáže,” hrdo povedala na margo jeho postupu ďalej v súťaži. Uvidíme, či z Michaela bude taká hviezda, ako zo Susan Boyle!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu