Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Transsexuál predviedol svoj talent a šokoval porotu!

Nantitu už poznajú v celom Thajsku
Nantitu už poznajú v celom Thajsku

BANGKOK - Thajská účastníčka tamojšej verzie speváckej súťaže X Factor šokovala porotu keď uprostred vystúpenia zrazu začala spievať mužským hlasom. Nantita Khumpiramonová je totiž transsexuál.

Najprv sa atraktívna mladá žena členom poroty predstavila a potom už spustila milostnú baladu. Diváci boli z jej jemného vokálu priam nadšení a od niektorých sa dokonca dočkala standing ovation.

Potom však prišlo niečo, čo ľuďom v sále i porote vyrazilo dych. Nantita odrazu úplne zmenila hlas a zaspomínala si tak na časy, keď ešte "obliekala nohavice". Za veľkého skandovania publika v spievaní pokračovala a skladbu s názvom Unlovable dospievala až do konca.

Porotu zloženú z hercov Nirutu Sirijanya, Pornchity Na Songkhla a televízneho producenta Pinya Ruthama ženina premena zjavne zaskočila. "Celý čas si ma vodil za nos, a to je nemožné," povedal Sirijanya, ktorý svojimi hodnoteniami vyvoláva v krajine rovnakú kontroverziu ako Simon Cowell vo Veľkej Británii.

Songkhla však mala iný názor. "Je krásny, že?," nasmerovala otázku do publika. Všetci traja porotcovia sa však zhodli v tom, že Nantita má veľký talent a na veľkú radosť divákov i moderátorov ju poslali do ďalšieho kola.



Transsexuál v X Factor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu