Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rafinovaná Beyoncé: V tejto luxusnej róbe uchvátila Parížanov!

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (12)
Beyoncé Knowles

PARÍŽ – Mohli na nej oči nechať! To, že speváčka Beyoncé Knowles (29) patrí medzi najkrajšie ženy sveta, potvrdila už aj pred zrakmi francúzskych fanúšikov. Ako pravá diva ich totiž vyšla pozdraviť rovno na balkón. A to, čo mala na sebe, krásou vyrážalo dych!

Zahalená, a predsa zvodná! O tom, že pozornosť netreba pútať len hlbokým výstrihom, nás Beyoncé presvedčila už mnohokrát. Podobne originálnym spôsobom tento týždeň zahviezdila aj na balkóne vychyteného hotela Ritz, kde zapózovala davu nadšených fotografov. Fotenie pre magazín Harper's Bazaar si tak príjemne zdvojnásobila!

Eleganciu a okázalý glamour! To všetko v sebe ukrývala honosná červeno-čierna róba, ktorú mala speváčka na sebe. Upínanie okolo krku, dlhá šifónová sukňa a našuchorený predný diel akoby poskladaný z lupeňov ruží – nad tým všetkým ochkali nielen francúzski milovníci módy. A tých, čo preferujú pikantné detaily, potešili aspoň presvitajúce nohavičky!

Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Beyoncé si v európskej metropole užíva dovolenku, opak je pravdou. Podľa zainteresovaných svedkov totiž hudobníčka pracuje dňom i nocou na svojom novom albume. A ten by mal obsahovať aj duet s pop hviezdou Rihannou. „Rihanna chcela s Beyoncé spolupracovať už dlhšie. Po tom, čo to predebatovali na tohtoročných cenách Grammy, sa konečne dohodli na spoločnom nahrávaní,“ prezradil zdroj. Zdá sa teda, že hudobnú scénu už čoskoro obohatí ďalší vydarený kúskoch dvoch talentovaných krások!

Aké nohavičky nosí Beyoncé a jej kolegyne?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu