Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beyoncé bez mejkapu a v depresiách: Načo mi dal Boh život?!

Beyoncé ako ju často nevidíme - uplakaná a deprimovaná Zobraziť galériu (14)
Beyoncé ako ju často nevidíme - uplakaná a deprimovaná

LOS ANGELES – Má to ťažké! Speváčke Beyoncé (29) kariéru závidí nejedna žena, teraz však umelkyňa odhalila aj temné stránky svojho života. V novom dokumentárnom filme ukázala svoje pravé ja - a nechýbali ani slzy, depresie a únava!

Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Beyoncé vo filme I Am World Tour, ktorý sama režírovala, odhaľuje, že byť svetovou hviezdou nie je vôbec jednoduché. Smútok za domovom a únava sa totiž nevyhýba ani jej!

Vo filme pritom nevynecháva takmer nič. Diváci ju môžu vidieť bez mejkapu, unavenú a nespokojnú. „Načo mi dal Boh život?“ pýta sa v jednom zo záberov. „Viem, že by som sa na to nemala pýtať,“ uvedomuje si speváčka, v danom okamihu si však jednoducho nemohla pomôcť. A prečo sa vlastne Beyoncé rozhodla tento dokument pripraviť? „Chcela som, aby fanúšikovia pochopili môj život,“ zdôverila sa.

A prečo si na režisérsku stoličku sadla krásavica sama a nenajala si niekoho „od fachu“? Pretože nikomu inému neverí! „Odhaľujem v ňom o sebe toľko vecí, že by som to nikdy nezverila nejakému režisérovi,“ vysvetlila. Vo filme je vidieť aj to, ako veľmi jej počas zájazdov chýba manžel, rapper a producent Jay-Z. Jedno ju však môže tešiť – aj v záberoch bez mejkapu vyzerá skvele!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu