Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Beyoncé si zosvetlila vlasy aj pokožku: Bude z nej druhý Jackson?!

Beyoncé v roku 2009 a teraz Zobraziť galériu (11)
Beyoncé v roku 2009 a teraz (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tomu sa povie zmena! Speváčka Beyoncé (29) vo svete šoubiznisu začínala s tmavými kučeravými vlasmi a snedou pleťou, dnes by ju však jej vlastní fanúšikovia možno ani nespoznali na ulici. Zo sexi tmavej mulatky je dnes takmer beloška!

Je o pár stupňov svetlejšia! Pri pohľade na nový imidž Beyoncé si azda každý pozorovateľ všimne nielen jej výrazne odfarbené vlasy a iný účes, ale aj zmenu vo farbe jej pokožky. Zatiaľ čo ešte pred časom by sme ju smelo mohli nazvať čokoládovou divou, dnes už by sme tento prívlastok v súvislosti s ňou asi použiť nemohli!

Berie si príklad z Michaela Jacksona? Beyoncé, ktorá je z prevažnej časti Afroameričanka, len sotva mohla zmeniť farbu pleti len tak. Či už si speváčka pomohla mejkapom alebo nejakým kozmetickým prípravkom, výsledný efekt je naozaj výrazný. Manželku rappera Jaz-Z jednoducho jej tmavá krása asi už nudila, a tak sa rozhodla pre radikálnu zmenu – aj keď v neveľkom súlade s prirodzenosťou.

Beyoncé už pritom raz zmenou farby svojej pleti rozruch spôsobila - na reklame pre kozmetickú firmu L´Oreal. Spoločnosť síce akúkoľvek retuš v tomto smere odmietla, faktom však je, že na fotografiách vyzerala podstatne svetlejšie ako v skutočnosti. Ktovie, možno práve táto reklama speváčku inšpirovala k zmene aj v reálnom živote!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu