Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Príliš horúca Beyoncé: Ukázala prsia – a tak ju zakázali!

Hriešne sexi krivky speváčky Beyoncé sa v Británii nestretli s pochopením Zobraziť galériu (28)
Hriešne sexi krivky speváčky Beyoncé sa v Británii nestretli s pochopením

LONDÝN – Jej sexepíl dostal červenú! O tom, že speváčka Beyoncé (29) by svojím telom dokázala zviesť aj frigidného chlapa, nás sama presvedčila už mnohokrát. Uzdu svojim sexuálnym fantáziám však naposledy popustila príliš – na britských obrazovkách jej obnažené prednosti nechcú!

Prekročila medze! Hoci Beyoncé sa vo vodách šoubiznisu pohybuje aj ako úspešná podnikateľka, tentoraz sa trochu prepočítala. K prvému parfumu z vlastnej dielne totiž vytvorila poriadne šťavnatú reklamu. Vôňa s názvom Heat preto momentálne nie je pre oči hocikoho – Británia je pobúrená, pred sexistickými zábermi chce svoje deti uchrániť za každú cenu!

Saténové minišaty v dráždivej červenej a čierne lesklé lodičky na závratnom podpätku! V takom outfite sa spevácka hviezda pohybuje v približne minútovom klipe. Imidž nespútanej sexice však v tomto prípade podčiarkuje aj niečo celkom iné – rozhalený dekolt, obnažené vnady, či zvodné vlnenie celého tela. A to Británia nevie prehltnúť!

Do boja proti americkej dive sa pustila najmä organizácia na reguláciu vo svete reklamy, Advertising Standards Authority (ASA). Tá vo svojom vyjadrení spot označila za viac ako odvážny: „Pohyby tela Beyoncé a predĺžený záber kamery na rozhalené šaty, ktoré čiastočne obnažujú jej poprsie, vytvorili sexuálne provokatívnu reklamu. Je nevhodná pre maloleté deti.“ Ako sa v stanovisku ďalej uvádza, reklamu Briti neuvidia v televízii skôr ako po 19:30. V prestávke medzi hlavným spravodajstvom dňa tak Beyoncé svoj priestor zrejme predsa len dostane!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu