Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Petra Němcová dotancovala: Nepomohol jej ani tento obrovský výstrih!

Petra Němcová a Dmitry Chaplin Zobraziť galériu (3)
Petra Němcová a Dmitry Chaplin

LOS ANGELES – Už je z hry vonku! Hoci sa zdalo, že Petra Němcová (31) by mohla byť jednou z favoritiek americkej obdoby šou Let´s Dance, všetko dopadlo úplne inak. Českej supermodelke hlasy nenahnali ani poriadne odvážne šaty a zo súťaže vypadla!

Nezložila sa! Petra si účinkovanie v tanečnej šou užívala, svoj odchod však niesla naozaj hrdinsky – možno aj preto, že posledný tanec jej ani zďaleka nevyšiel tak, ako by si predstavovala. Hoci zlaté šaty s hlbokým výstrihom museli na mužskú časť fanúšikov pôsobiť priam magneticky, s tanečnými krokmi to bolo trochu horšie.

Za quickstep dostala s partnerom Dmitry Chaplinom od poroty iba priemerné hodnotenie, a hoci jej súperi nemali v hodnotení veľký náskok, prišlo im viac hlasov od divákov. Petre tak nezostalo iné, len sa s šou Dancing With the Stars rozlúčiť!

„Bola to vec, ktorá mi zmenila život a získala som počas nej skvelých priateľov – Dmitry to so mnou vydržal až dva mesiace!” povedala Petra. “Som na Petru naozaj hrdý,” oplatil jej kompliment jej tanečný partner. “Prešla naozaj dlhú cestu.” Napriek tomu, že si modelka v súťaži už nezatancuje, podarilo sa jej aspoň čiastočne prelomiť takzvanú “kliatbu supermodeliek”.

Vysokým modelkám sa totiž v súťaži veľmi nedarí. Rachel Hunter, Paulina Porizkova či Kathy Ireland, ktoré účinkovali v predchádzajúcich kolách, sa totiž takto ďaleko nedostali. Uvidíme, či sa to v budúcnosti nejakej podarí!

Petra Němcová & Dmitry Chaplin - Quickstep

Vyhadzov Petry Němcovej

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu