Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úchvatná topmodelka Němcová si neustrážila rozkrok: Petra, niečo ti tam trčí!

Petra Němcová v odvážnych šatách poodhalila rozkrok aj šnúrku od spodnej bielizne. Zobraziť galériu (11)
Petra Němcová v odvážnych šatách poodhalila rozkrok aj šnúrku od spodnej bielizne. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Zariskovala! Niet najmenších pochýb, že Petra Němcová (34) si ako topmodelka svetového formátu môže dovoliť tie najrafinovanejšie outfity. Tento týždeň však na červenom koberci provokovala až príliš odvážne. Priehľadná látka totiž odhalila časť jej najintímnejších partií aj tenučkú šnúrku spodnej bielizne.

Vpustila paparazzov pod šaty! Sexi rodáčka od našich českých susedov už dlhé roky patrí k stáliciam svetového šoubiznisu a k ozdobám každej spoločenskej udalosti. Keď sa teda zjavila na nedávnom charitatívnom podujatí nadácie Robina Hooda, bez váhania na seba strhla všetku pozornosť. Fotografi však tentoraz objektívmi mierili aj inam než na jej krásnu tvár a štíhle krivky. O rozruch sa postarala plavovláskina riskantná róba s priehľadným pásom látky.

Petra na slávnostný galavečer zvolila dlhé čierne šaty bez rukávov, ktoré na bočnej strane nechali vyniknúť jej štíhlym nohám. Topmodelka sa však na rozdiel od svojich kolegýň poistila tangáčmi a tak okrem pokožky v blízkosti rozkroku vystavila aj tenučkú šnúrku okolo bedier. Zrejme rátala s tým, že blesky fotoaparátov nezachytia bielizeň telovej farby.

Vzhľadom k tomu, že Němcová sa dlhodobo zdržuje a žne úspechy v zahraničí, rodný jazyk jej začína robiť obrovské problémy. Keď sa nedávno objavila medzi českou smotánkou, nebolo jej rozumieť na sto percent. „Nosím iba takto kežuálne,“ znel jeden z jej breptov, ktorý citoval portál blesk.cz. Zvodná blondínka však okamžite vysvetlila, prečo to tak je: „Po tých sedemnástich rokoch, čo som preč, sa nie je čomu čudovať. Angličtina je mi bližšia, používam ju každý deň.“ Dôležitým teda zostáva, že sa Petra so svojimi najbližšími ešte stále dohovorí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu