Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Supermodelka Němcová: Pozrite na jej zakrvavené topánky!

Petra Němcová Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová

LOS ANGELES – Život hviezdy nie je vždy malina! A už vôbec nie vtedy, ak sa dáte nahovoriť na účinkovanie v tanečnej šou, tak ako Petra Němcová (31). Tréningy jej úplne zničili nohy a na tanečných sandáloch zanechali nechutný pozdrav – krvavé fľaky!

Tanec je poriadna drina! Hoci pred kamerami je modelka samý úsmev, jej telo už tvrdé tréningy pocítilo – konkrétne jej prsty na nohách. Petra síce divákom pohľad na ne nedopriala, zakrvavené topánky, ktoré vytiahla z tašky však hovorili za všetko.

Hoci si modelka po celý čas na perách udržiavala optimistickú náladu, priznala, že trénovanie jivu jej naozaj dalo zabrať. „Potrebujete extra energiu, extra batérie a päť redbullov, aby ste to dokázali,“ prezradila. „Nohy mi krvácali. Pozrite sa na to... To je krv,“ dokázala Petra svoje slová aj topánkou, na ktorej boli jasne vidieť krvavé škvrny. „Kto povedal, že tanec nie je nebezpečný?“ zavtipkoval na to jej partner Dmitry Chaplin.

Petra si však môže byť takmer istá, že defekt na jej chodidlách si nikto nevšimol. Dvojica popri tanci nemá problém na divákov zapôsobiť aj inými zbraňami. Počas spomínaného jivu totiž kráska predviedla svoje dokonalé telo a na javisku sa objavila takmer nahá – len v zlatej podprsenke a červenej minisukni. A pri takomto outfite by len sotva niekto zaregistroval jej doráňané prsty!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu